Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI POJAČANJA

Dragovoljac doveo Bačelića-Grgića, Zubaka i Jelića

Zubak, Bačelić Grgić, Jelić
Hrvatski dragovoljac
03.09.2013.
u 17:59

Trener Davor Mladina nije skrivao oduševljenje pojačanjima. Pohvalno se izrazio o svoj trojici, posebno je istaknuo Stipu Bačelića–Grgića za kojeg smatra da bi trebao preuzeti ulogu nositelja igre u nastavku prvenstva.

Davor Mladina nakon što je preuzeo klupu Hrvatskog dragovoljca poželio je dva pojačanja. Uprava mu je izašla u susret te su doveli čak tri nova igrača.

Vezni red tako će pojačati bivši igrač Šibenika i Istre 1961, Stipe Bačelić-Grgić, dok će konkurenciju u napadu pojačati Dražen Jelić koji je dio karijere proveo u Grčkoj, a veliki trag ostavio je u Šibeniku i Splitu. Posljednji klub bio mu je NK Zagreb. Crnima se priključio još jedan napadač, a riječ je o Matiasu Zubaku. To je igrač koji je svoj nogometni put počeo u minhenskom Bayernu. Dobre partije pružao je u dresu Varaždina i Osijeka, a njegov posljednji klub bila je Cibalia.

Predsjednik Hrvatskog dragovoljca Ivica Perković bio je iznimno zadovoljan obavljeni poslom u prijelaznom roku te je rekao:

- Očekujemo od novih igrača da nam pomognu u nastavku prvenstva. Oni su karika koja je nedostajala našoj momčadi. Od njih očekujemo da podignu kvalitetu igre te da pomognu u problemima s realizacijom koje smo imali u zadnjih nekoliko utakmica. Stručni stožer tražio je pojačanja koja je i dobio i sada se nadamo da ćemo ostvariti zacrtani cilj, a to je sedmo mjesto. Sve ispod toga bio bi neuspjeh. Poznavajući našeg trenera vjerujem da će dobro ukomponirati ovaj orkestar koji ima na raspolaganju i da ćemo u nastavku prvenstva reproducirati vrlo zanimljivu glazbu.

Trener Davor Mladina nije skrivao oduševljenje pojačanjima koja je dobio. Pohvalno se izrazio o svoj trojici igrača, posebno je istaknuo Stipu Bačelića–Grgića za kojeg smatra da bi trebao preuzeti ulogu nositelja igre u nastavku prvenstva, dok bi Jelić i Zubak trebali zaoštriti konkurenciju u napadu.

Stipe Bačelić–Grgić prošlu sezonu igrao je u Istri 1961, ali je po završetku sezone raskinuo ugovor s klubom iz Pule. Njegovo ime se tijekom prijelaznog roka povezivalo čak i s lisabonskim Sportingom, ali na kraju je ovaj iskusni veznjak završio u Sigetu. Ne dolazi nespreman jer je tijekom ljeta trenirao s  nogometašima Šibenika. O svom dolasku u Hrvatski dragovoljac rekao je:

- Meni je drago da sam došao u klub. Zahvalio bih se Upravi na povjerenju. Stavljam se treneru na raspolaganje, a puno više ću pričati na travnjaku kada završi ova reprezentativna stanka. Smatram kako sam dobro tjelesno spremljen, a vrijeme do utakmice s Osijekom trebam iskoristiti kako bi se što bolje upoznao s novim suigračima.

Dražen Jelić dolaskom u Hrvatski dragovoljac postao je najstariji igrač u klubu. Ovaj 31-godišnjak osim što će zasigurno zaoštriti konkurenciju u napadu sigurni smo kako će i svojim savjetima pomoći sigetskoj mladosti. O dolasku u klub iz Sigeta izrazio se pohvalno:

- Zahvalio bih se treneru i predsjedniku na ukazanom povjerenju. Moram na početku biti iskren i reći kako nisam odigrao ozbiljniju utakmicu još od prosinca, ali u dobroj sam formi i mislim da mogu pomoći. Sretan sam što se vraćam u prvoligaški nogomet, a od mene možete očekivati borbenost i požrtvovnost, a onda ni uspjeh neće izostati. Pratio sam Crne, igraju lijepo, ali nedostaje mirnoće u završnici. Nadam se da ćemo nas trojica novopridošlih igrača, zajedno s trenerom, uspjeti pomoći da se taj segment popravi.

Nakon odlične epizode koju je imao u Osijeku Matias Zubak otišao je u Cibaliju. Tamo se nije naigrao, a vinkovčani su napustili prvoligaško društvo. Mladi napadač sada je pojačao redove Hrvatskog dragovoljca, a o svom angažmanu kaže:

-  Drago mi je da sam sklopio suradnju s Hrvatskim dragovoljcem. Momčad je odlična, samo im je nedostajalo malo sportske sreće. Kako je rekao predsjednik cilj je biti sedmi ili bolje od toga i uvjereni smo da će tako i biti. Sada imamo dvotjednu stanku, to je prilika da se spremimo, dočekamo  Osijek i uzmemo važne bodove. To što sam igrao u očevu klubu bio mi je najveći teret u karijeri, ali u Osijeku sam pokazao svoje pravo lice. Nažalost, u Cibaliji je uslijedio jedan mali pad, sada sam ovdje i nadam se kako ću napraviti novi veliki skok u karijeri.

U subotu u 18h Hrvatski dragovoljac u Sigetu dočekuje Krku iz Novog Mesta te će tada svi navijači Crnih imati priliku po prvi puta vidjeti nove igrače na zelenom terenu.

>> Mladina u novom sustavu, Doležal i Jajčinović u špici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije