Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR VELIKANA

Dos Santos: Dovedite mi Stipu Miočića, vrijeme je da veliki dečki raspamete publiku!

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
14.11.2016.
u 13:39

Iako se očekuje kako bi Stipe svoj idući nastup trebao imati protiv pobjednika dvoboja između Caina Velasqueza i Fabricija Werduma, JDS se sigurno nalazi u nekim širim kombinacijama.

Junior Dos Santos je samo jedan od mnogih koji nisu mogli propustiti UFC-ovu njujoršku priredbu. Bivši je prvak u teškoj kategoriji tako tijekom prijenosa ugledao onog aktualnog te je uz fotografiju sučeljavanja sa Stipom Miočićem zatražio od promocije organizaciju njihovog revanša, piše Fightsite.

- Gledam ovaj sjajni UFC-ov event u New Yorku i mogu vam reći kako sam spreman. Upravo sam vidio Stipu Miočića, teškaškog prvaka koji se zasluženo nalazi na toj poziciji. Vrijeme je da krenemo dalje. UFC, dovedite velike dečke da zatresu oktogon i raspamete publiku! Miočić vs. Dos Santos 2 u siječnju 2017. Dajte fanovima ono što žele vidjeti.

Iako se očekuje kako bi Stipe svoj idući nastup trebao imati protiv pobjednika dvoboja između Caina Velasqueza i Fabricija Werduma, JDS se sigurno nalazi u nekim širim kombinacijama.

Podsjetimo, Brazilac je svoj posljednji nastup uspješno odradio kada je u Zagrebu svladao Bena Rothwella, a ujedno je i posljednji borac koji je aktualnom prvaku nanio poraz (UFC on Fox 13, 2014).

>> McGregor nokautirao Alvareza u drugoj rundi i ušao u povijest!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije