Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAK TROJICA
Povratak na članak

Dominacija Liverpoola i u nominacijama za igrača sezone

Riječ je o Luisu Suarezu, Danielu Sturridgeu i Stevenu Gerrardu. Uz njih nomirani su veznjak Manchester Cityja Yaya Toure, veznjak Chelseaja Eden Hazard te krilo Southamptona Adam Lallana.

Komentari 2

CA
canon60
21:06 18.04.2014.

Poštovani novinari VL-a Sve je ovo točno i lijepo napisano, samo se pitam gdje ste bili do sad tj. dok Redsi nisu došli na vrh ? Do nedavno se nije mogao pročitati neki suvisli članak o njima. Istinskim navijačima Liverpoolaoola (tu ubrajam i sebe) to ne smeta ali bode oči.

VL
RA
rafaell
21:43 18.04.2014.

pa sve osim Suarezovog proglašenja bi bilo smiješno,u protekloj sezoni uvjerljivo najbolji svijetski igrač,gotovo bez konkurencije,Messi pogođen ozljedama slabije forme,Ronaldo slabiji nego prošle,Ibra ipak u slabijoj ligi,no ako City osvoji naslov moguće da Yaya dobije nagradu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.