Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naš najkorisniji igrač

Domagoj Duvnjak – vodeći igrač na Svjetskom prvenstvu!

Handball WM M?nner: Kroatien - Saudi Arabien, Vorrunde, Gruppe C, 1. Spieltag am 13.01.2017 in der Kindarena in Rouen (Frankreich). Kroatiens Domagoj Duvnjak wirft. Foto: Marijan Murat/dpa | usage worldwide /DPA/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.01.2017.
u 08:10

Postigao je deset pogodaka, ali imao je i 16 asistencija. Bolji učinak na cijelom turniru od hrvatskog kapetana ima samo Kiro Lazarov

Domagoj Duvnjak u prve dvije utakmice bio je naš najkorisniji igrač. Postigao je deset pogodaka, ali imao je i 16 asistencija. Bolji učinak na cijelom turniru od hrvatskog kapetana ima samo Kiro Lazarov.

Ikona makedonskog rukometa postigla je 22 pogotka i ima k tome još i 12 uspješnih dodavanja.

Jasno, s osam asistencija po utakmici Duvnjak je trenutačno prvi dodavač turnira. Kad je riječ o broju obranjenih lopti naših vratara, nema ih među prvih 20, što znači da imaju manje od 30 posto. Filip Ivić protiv Saudijske Arabije imao je 22 posto obranjenih lopti (5 od 23).

>> Sada je svima jasno: Ljudi, ova Hrvatska može napraviti jako puno na SP-u!

Komentara 1

KR
KR RI
08:37 16.01.2017.

Bez Ivana Masneca ,za mene Hrvatska rukometna reprezentacija ne postoji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije