Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi u strahu
Povratak na članak

Dokvalifikacije bi mogle donijeti Španjolce, Engleze, Portugalce...

Štoviše, Španjolci strahuju i od ispadanja jer najlošija drugoplasirana momčad kvalifikacija ne ide ni u dodatne kvalifikacije

Komentari 13

US
usput
12:41 24.03.2013.

uzdaj se use i u svoje kljuse. ostavimo se mi tih glupih kombinacija i napravimo posao kako treba. netrebamo se mi nikoga bojati,belgijanci nam dolaze,treba to nakantati i ne dozvoliti si neki kiks sa otocanima,izvuci bod u Beogradu i nema problema.

VL
VL
????
12:45 24.03.2013.

@SajamTastine: možemo mi igrati 0:0 s Belgijom, međutim kad se igra SP onda se ne gleda međusobni omjer nego gol-razlika gdje su za sada Belgijanci u prednosti. Dakle naši ne samo da trebaju pobijeđivati nego da bi eventualni kiks neutraliziralii trebali bi nekoga nakantati s 5:0 recimo. Belgijanci su pobijedili i Makedonce i Srbe u gostima, a mislim da su to bile jedin e 2 potencijalne mine za njih. Imaju još Škote u gostima, no oni izgledaju dosta slabo. Na kraju je ova grupa puno lakša nego izgleda a to je i nevolja jer Belgijancima nitko ne može uzeti bod, tako da je svaka tekma nama da moramo dobiti.

VL
VL
????
12:45 24.03.2013.

Što se doigravanja tiče, uopće ne mora biti nositelja, to još nije odlučeno. Bude li u doigravanju "velikih" reprezentacija od kojih neke imaju loš, a neke dobar koeficijent, moglo bi se dogoditi da ne bude nositelja, kako bi se povećale šanse da se ne sretnu recimo Engleska i Španjolska. Međutim budu li "velike" reprezentacije imale koeficijent da bi bili nositelji i bili izvučeni protiv "malih" reprezentacija, budi bez brige da će FIFA-ina mafija to tako i napraviti. Možda čak bude kriterij i bodovi koji su osvojeni u samo ovim kvalifikacijama, bude li to "velikima" odgovaralo. Kaj misliš zašto nisu odmah pošteno rekli kako će izgledati doigravanje? Samo se zna tko će ući u njih, ali ne i procedura izvlačenja parova. Sve će FIFA-ina i UEFA-ina mafija namjestiti, budete vidjeli.

VL
CA
cortesova arkebuza
12:46 24.03.2013.

Daj molim te objasni mi kako Njemačka može biti 2. u svojoj grupi? Pa njemci će biti prvi koji će se kvalificirati za SP.Mi smo sada točno na pola kvalifikacija i već počinju špekulacije,koje gluposti.Kraj pobjede Hrvatske nad Srbijom,ovakva tema,ovo je čisto gatanje,gluposti koje nemaju na pola kvalifikacija nikakve osnove.Jedino šta je po meni moguće je da Portugal ili Izrael budu drugi jer su rusi stabilni pod Capellom,a ostali u grupi skloni kiksevima.Sve ostalo i članak nula bodova.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:47 24.03.2013.

@sajam taštine U FIFA natjecanjima gleda se prvo ukupna gol razlika, a tek onda međusobni omjer. Za očekivati je da u play-offu ponovo budu 4 nositelja, što znači da bi mi najvjerojatnije bili nositelji, premda ništa još nije sigurno. Ne Ne vjerujem da će Francuska završit ispred Španjolske, imaju još par teških gostovanja, jedino ako pobijede u utorak Španjolsku. Engleska tek ima odigrat dvije s CG, vjerujem da će ih preskočit do kraja. Mislim da će play-off kao drugi u grupi ići Danska, Francuska, Portugal, Švedska, Grčka, Crna Gora, Rumunjska i netko iz naše grupe, dok će najslabiji drugoplasirani biti u grupi E gdje se Norveška, Island i Albanija bore za 2. mjesto iza Švicarske.

VL
CA
cortesova arkebuza
12:56 24.03.2013.

???? ,nisam siguran da srbi koji sad nemaju nekog velikog imperativa,neće dobit belgijance u Belgiji,to će im biti najlakša utakmica.Mislim da se ta Belgija strašno precijenila,imaju dobre igrače samo tek su na početku,sinoć Jean-Marie Pfaff,legendarni vratar Bayern-a i belgijske reprezentacije upozorava na Hrvatsku i na utakmicu u Hrvatskoj spominjući ogroman pritisak koji će igrači,redom mladi imati u toj možda odlučujućoj utakmici za prvo mjesto u grupi.Mislim da ćemo bit prvi u grupi,belgijanci će već u utorak prosuti bodove.Gledao sam snimku utakmice protiv Makedonije,pa Pandev je propustio 100% šanse za makedonce.Moglu je otić i na drugu stranu,pobjedu Makedonije.

VL
VL
????
13:01 24.03.2013.

Za nadat se da će se nesreća koju su imali Makedonci vratiti u utorak u Belgiji, neka mi dobijemo Wales, Makedonci nek izvuku nulu i na konju smo čak i uz eventualni kiks u Beogradu ili Edinburghu. Nemam straha da nećemo dobiti Belgijance.

VL
ST
Startrack
13:37 24.03.2013.

Nije mi jasno ko pravi te grupe. U jednoj Spanjolska i Francuska a u drugoj Grcka, Slovacka i Bih. Jel iko gledao Bih Grcka? Koda igraju dvi ekipe sto se bore za opstanak u Engleskoj ligi.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:59 24.03.2013.

Stara nogometna škola nas uči - igra se tekma za tekmom, vikend za vikendom, a ne gleda se pet tekmi unaprijed. Hajmo mi prvo probat osvojit bodove protiv Walesa...zapraf ne probat neg sve učinit u tu svrhu. Nakon toga probajmo isto tak pristupit slijedećoj utakmici !!!!

VL
VL
????
14:28 24.03.2013.

Grupe se prave na osnovu rezultata iz prošlih kvalifikacija, računa se prosječni broj skupljenih bodova.

VL
Avatar EU Bošnjak
EU Bošnjak
14:29 24.03.2013.

startrack, meni je upravo utakmica u zagrebu licila da borbu za opstanak, ali hajde, zasljepljen si i subjektivan, i cini mi se draze bi ti bilo izgubiti od srbije nego sto je bosna dobila, ili jos gore nozna mora ceti biti njen eventualni plasman. ne tako davno, prije godinicu ste igrali protiv te iste grcke. sto joj niste uvalili 3?

VL
AN
Andrea79
15:38 24.03.2013.

@Startrack utakmica u Zenici je bila puno bolja od nase...svaka cast bosancima...mi Grcku nismo mogli pobjet...a sto se tice utakmice protiv Srbije...pobjedili smo ali mogli smo bolje igrat... ima jos dosta dalek put do Brazila...mi moramo svaku utakmicu pobjedit da budemo prvi na tabeli...malo se spustite na zemlju i nemojte zaboravit da nas jos ceka utakmica protiv Srbije u Beogradu...jel vi stvarno mislite da mi sa onak losom igrom mozemo utakmicu dobit u Beogradu????...pobjedilo smo i dobro je...ali trebamo tu euforiju malo pod kontrolom drzat...nismo mi jos u Brazilu...

VL
AN
Andreeejjj
20:01 24.03.2013.

*Startak* Malo se ti uozbilji i ne cvili i ne ponižuj nikoga, najmanmje susjede bosance! Bosna ima jako močnu miomčad sa odličnim igračima i jakooo kompaktni su. deklasirali su Grke ubedljivo i lako, sjeti se naše "nikakve" repke protiv Grčkee u ZG?! Pred nama su još tekme, čak dvije jako teške protiv Srbije i Belgije a i sada smo tek drugi. Čestitke našima i susjedima (BIH i CG)...ajmo zajedno u Brazil. Pozdrav svim normalnim i dobrim ljudima, gdje god bili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.