Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni turnir

Đoković pobijedio Goffina i plasirao se u polufinale

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.11.2016.
u 17:03

Drugog polufinalista iz ove skupine odlučit će izravni dvoboj Raonića i Thiema koji je na rasporedu večeras

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković slavio je u dvoboju 3. kola ATP finala u Londonu Belgijanca Davida Goffina sa 6-1, 6-2) te se bez poraza kao prvi u Skupini A plasirao u polufinale završnog ATP turnira.

Đoković je s lakoćom, za samo 69 minuta, došao do treće pobjede u skupini i to protiv Goffina, koji je ušao kao pričuva umjesto Francuza Gaela Monfilsa. Monfils je izgubio dvoboje protiv Kanađanina Miloša Raonića i Austrijanca Dominica Thiema, a onda je zbog ozljede otkazao nastup protiv Đokovića.

Srpski tenisač se u Londonu bori za povratak na prvo mjesto ljestvice, ovo mu je bila 21. pobjeda u zadnja 22 meča na ATP finalima na kojima je trijumfirao pet godina zaredom.

Drugog polufinalista iz ove skupine odlučit će izravni dvoboj Raonića i Thiema koji je na rasporedu večeras.  

Komentara 6

DU
Deleted user
17:20 17.11.2016.

Naravno da suci navijaju za Skota i traze "dlaku u jajetu", ali to je zapravo dobro za Noleta: adrenalin i motivacija krecu punom parom, ali me interesira hoce li prgavi Skot takodjer dobiti slom zivaca nakon glatke Novakove pobjede nad Goffinom, dok je njegova pozicija jos uvijek nesigurna i zavisna od sutrasnjeg meca sa Wawrinkom, hehe!

GV
golub Vaso
20:47 17.11.2016.

nole se plasirao prije meča

PE
peugeot
17:16 17.11.2016.

Dokle ide Murrey-evo zlouptotrebljavanje cinjenice da igra Masters kod kuce i pred svojim gledaocima, pa to je postalo tragikomicno!! Sad ce ti on kad bude igrao protiv Djokovica traziti od sudije da Nole igra bosonog ili u debljim zimskim carapama kako bi izbjegao teniske jer one "skripe"!?! A on ce na dvoboj sa "Jokerom" izaci sa onim svojim teniskama koje mu idu maltene "do koljena". Sve takve i slicne stvari koje cini ovak engleski brundalo i prgavko sluze samo tome da destabilizira protivbika i totalno poremeyi njegovu igru. Nista drugo nego to. Ali, da je Masters u Parizu ili negdje ftugdhe a ne u Londonu takve spletke ne bi mogao praviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije