Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah do Samprasa
Povratak na članak

Đoković osvojio treći naslov u Miamiju, u finalu svladao Murraya

Srpski je tenisač prvi nakon Federera i 2006. godine, koji je obranio naslov u Miamiju.

Komentari 6

KL
klodovick
22:39 01.04.2012.

šta reći osim ,to care,jedan jedini i nepobedivi.nek puknu dušmani :-))).čestitam

VL
ZD
Zoran-Düsseldorf
14:07 02.04.2012.

Trenutno mu niko nista nemoze,svaka cast Novace ,veliki naklon dzentlmenu,pravi si .

VL
OB
-obrisani-
15:20 02.04.2012.

Šta više reći za njega što već nije rečeno, plaši me jedino da se ovakav tempo ne odrazi na njegovo zdravlje jer je vidno smršo nema potrebe da učestvuje baš na svim turnirima dovoljno je da održava razliku u bodovima i ne preopterećuje se bez potrebe !

VL
PE
peugeot
23:24 02.04.2012.

Kapa dole, ljudino ! Svaka cast ! Bio sam se silno uplasio da ce mu poslije svih onih odlikovanja (\"Karadjordjeva zvijezda\"), sjedenja u skupstinskoj klupi Skupstine Srbije u odijelu s kravatom oko vrata i s uperenim umiljatim pogledom u njega predsjednika Borisa Tadica, te neprestanom upotrebom i potezanjima \"Jokera\" \"lijevo-desno\",\"tamo-amo\", nesto \'pregorjeti\' u inace celicnom mentalnom sklopu. Ali, srecom nije. Opet je \'Joker\' onaj stari od prosle godine. Samo jos da osvoji pariski Open \"Roland Garros\" i da ga zdravlje posluzi.

VL
SE
serđo
10:45 03.04.2012.

Đokica je srpski tenisač? Ja sam mislio da je on Kosovar?

VL
NE
neone
11:08 03.04.2012.

serdjo a sta si ti .. turcin ili zabar, ili samo jedno ljubomorno govance.... hehe, nole je srbin, ali covek je normalan i postuje sve ljude oko sebr bez obzira na nacionalnost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.