Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESMISLICA
Povratak na članak

'Slučaj Boban' – primjer potpuno pogrešnih odluka u hrvatskom nogometu

Komisija može ili potvrditi ili poništiti odluku suca (dakle, nikako oboje), a napravila je nešto između, što je vjerojatno najveća besmislica

Komentari 12

DU
Deleted user
13:41 26.03.2015.

Pitanje svih pitanja je, dal bi ovog članka bilo da Boban nije zabio gol Hajduku. Također ja neznam što radi Hrvatsko novinarsko društvo. U trenutku dok na birou rada ima nekoliko tisuća nezaposlenih novinara, dotle večernjak objavljuje članke amatera s navijačkog portala, bez da se autor tog članka potpiše.

VL
ŽU
žuti
13:58 26.03.2015.

Čuveni stručnjak i "poznavalac" Pravila nogometne igre (PNI), poznat po prezimenu Tribina.hr je potrošio toner, naguzio urednika i dobio mjesto u novini da se izblamira! Bit je, nastup Bobana u idućoj utakmici, na kojoj nije trebao nastupiti po Tribini, postizanje regularnog gola i doprinos Zagrebovoj pobjedi protiv Hajduka (koji unatoč tom i svim drugim primljenim golovima, živi vječno i nema veze sa drugom Titom!). Komisije nadležne za sudačke odluke imaju pravo , ukoliko utvrde da su bile suprotne PNI, ih korigirati. Sporno je je li isključeni Boban udario ili pokušao udariti glavom Barbarića u toj gužvi, ukoliko snimka potvrđuje da se radi o njemu, sudac je ispravno postupio, jer, ne kažnjava se samo udarac, nego i POKUŠAJ udarca, a ako je to pokušao njegov suigrač, onda se mora utvrditi njegov identitet i kazniti njega. Opetovano se pokušava "razveseljavati" Torcidu i udrugu Naš Hajduk, kako HNS mrzi Hajduka i potencira se samo na moguće sudačke pogreške koje su mu na štetu!

VL
MA
Manolo46
14:06 26.03.2015.

Ovi su mi najjači, kad sami za sebe kažu da su pravi "znalci". Pa onda im prva rečenica počinje ovako: "Za one mlađe i manje upućene, Toni Schumacher..." i tu ja prestajem čitati, jer da su onio stvarno pravi znalcii onda bi znali da se taj vratar zove Harald Schumacher a da mu je Toni samo nadimak.

VL
DI
dinamojavolim1
12:55 26.03.2015.

cudno neko ima novinara:tribina.hr

VL
LO
loza
13:21 26.03.2015.

jel možda zato što živimo na balkanu? I takve su stvari normalna pojava.

VL
Avatar feudalac
feudalac
16:42 26.03.2015.

...ahahahaaaaa, venecijanci kaj sve ovo zbog toga kaj je Boban zabio gol Hajduku.... ahahahaaaaaa, kmeeeee, kmeeeee, eeeeee onda bi bilo 1:0 za Zagreb i ničiji hajduk bi opet izgubio!

VL
DI
dinamojavolim1
12:55 26.03.2015.

cudno neko ima novinara:tribina.hr

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
16:44 26.03.2015.

u truloj državi dva hns-a su najtrulija

VL
Avatar jocker-3
jocker-3
21:05 26.03.2015.

Ovaj članak netreba uopće komentirati,nije vrijedan jednog klika....

VL
SV
sven222
18:34 26.03.2015.

Ovi ljubitelji ZOO kluba su bas bolesni...odmah u temu ubacuju Hajduk..ja znam da se vi stidite onog spadala od svog kluba i da ste zavidni na pravoj povjesti ali ohladite malo..usput i trbalo je oprostiti crveni karton jer to i nije bio a kazniti glumca kao i sve sudce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.