Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOMAK PUN TOPLINE'

Dirljiva poruka Splita za preminulog nogometaša: Svi su obožavali tvoje vedro lice

RNK Split/Facebook
15.03.2024.
u 11:31

Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je htio drugačije. Zauvijek si u našim srcima", stoji u objavi kluba

U prometnoj nesreći u Splitu život je izgubio mladi nogometaš Šimun Solić (20), igrač RNK Splita, potvrdili su iz kluba. Šolić je u bolnici podlegao ozljedama vratne kralježnice, a u omladinskim kategorijama bio je igrač Splita, Hajduka, Solina i Dugopolja. 

Do nesreće je došlo u četvrtak oko 22.15 u Stobreču, u Ulici Svetog Lovre. Ozljede su zadobili vozač i putnik na motociklu, a nije poznato je li mladi nogometaš upravljao vozilom ili je bio putnik.

Prema informacijama iz bolnice, drugi je putnik prošao s lakšim ozljedama. Na mjestu nesreće policija je obavila očevid kojim je rukovodila zamjenica nadležnog državnog odvjetnika.

"Poštovani u odnosu na prometnu nesreću koja se sinoć dogodila u Stobreču izvješćujemo Vas kako je od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u splitskoj bolnici preminula muška osoba", stigla je potvrda iz policije u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

VEZANI ČLANCI:

Od Šimuna su se i oprostili iz njegovog kluba, RNK Splita, dirljivom i emotivnom objavom na društvenim mrežama. 

"Naš dragi Šimun, momak nasmijana i vedra lica, izgubio je bitku sa životom u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila. Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno pridužio Splitovoj svlačionici gdje su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline koju je imao u sebi. Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je htio drugačije. Zauvijek si u našim srcima", stoji u objavi kluba.

Momčad Splita u subotu je od 16 sati trebala igrati protiv metkovske Neretve u 19. kolu Treće nogometne lige Jug, ali je zbog tragedije utakmica odgođena za 26. ožujka, izvijestili su iz kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije