Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantastična utakmica
Povratak na članak

Direktor Chelseaja došao gledati Pašalića, a Mario je briljirao

– Dobro smo ušli u utakmicu, ali nakon gola... Ne mogu biti zadovoljan drugim poluvremenom, Hajduk je bio agresivniji i čvršći – kazao je Splitov trener Ivan Matić

Komentari 5

DU
Deleted user
10:27 14.04.2014.

ako su ovi tri puta pobijedili split, znači li to da je split hajdukova lokomotiva?

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
10:52 14.04.2014.

Gledao sam utakmicu na TV, a niti je utakmica bila dobra niti je Pašalić briljirao. Postigao je gol zato što je teren na Poljudu grbav pa je lopta odskočila nekoliko puta na putu do gola i i dobila neprirodnu putanju.. A utakmica je bila ispodprosječna sa bezbroj pogrešaka... Ali od Ozrena se niti ne može očekivati bolji članak. Navedeni novinar je sramota za novinarsku struku i VL bi se dobro trebao zabrinuti na takvim svojim suradnicima.

VL
GI
gismund
11:10 14.04.2014.

utakmica nije bila ništa posebno, a ni pašalić nijenije briljirao tako da mi uopće nisu jasni ovi hvalospjevi...pašalić je istina odigrao dobru utakmicu, ali to je miljama daleko od ovakvih bombastičnih naslova kakve piše novinar-očito navijač hajduka

VL
Avatar franioprvi
franioprvi
15:20 14.04.2014.

Ako se zove Mario , 'nemre falit' ( Mandzukic , Gomez , Goetze , Kempes , Stanic , Balotelli ,... pomozite mi , ima ih jos )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.