Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan posao za plave

Dinamov reprezentativac potpisuje za Birmingham City

Ivan Šunjić
Foto: Luka Stanzl
1/4
25.07.2019.
u 09:57

Dinamo je i u ovom slučaju napravio odličan posao, jer ugovor s Englezima uključivat će eventualnih milijun eura bonusa, te čak 30 posto od sljedećega Šunjićeva transfera

Dinamo je prihvatio ponudu engleskog drugoligaša Birmingham Cityja od sedam milijuna eura za Ivana Šunjića (22) i dojučerašnji mladi reprezentativac danas leti na potpis ugovora! 

Dinamo je i u ovom slučaju napravio odličan posao jer ugovor s Englezima uključivat će eventualnih milijun eura bonusa te čak 30 posto od sljedećega Šunjićeva transfera, a Ivanov odlazak neće se toliko osjetiti u Dinamovome rosteru budući da Bjelica na poziciji defenzivnog veznog ima Arijana Ademija, Nikolu Moru i 20-godišnjega Marka Gjiru, donedavno člana Dinama II. 

Birmingham City ugledan je engleski klub, osnovan 1875. godine, trener mu je Španjolac Pep Clotet, a u prošloj sezoni u Premiershipu zauzeo je 17. mjesto (od 24 kluba). Ivan Šunjić pak odlazi iz Dinama s 44 nastupa i dva postignuta pogotka.

>> Pogledajte galeriju najvećih transfere ovog ljeta

Ivan Šunjić
1/11
Ključne riječi

Komentara 81

ED
europski dinamo
10:27 25.07.2019.

Šunjića se nije trebalo prodati,igrača poput njega nemamo u rezervi. Šteta...

JU
juma
10:46 25.07.2019.

Katastrofa i za Šunjića i za Dinamo. On si ovim transferom vjerovatno zatvara vrata reprezentacije i daljnjeg napretka u karijeri, a Dinamo Je bez njega bitno slabiji. Nekom je izgleda stalo na brzinu uzeti novce, a nije mu niti do igrača, niti do kluba.

DU
Deleted user
11:21 25.07.2019.

steta ....da se mene pita prije bi prodao Ademija, Moru ili Gojaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije