Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okusio elitni rang
Povratak na članak

Dinamov najmlađi igrač u povijesti LP-a Halilović: Bio je lijep debi!

- Igrao sam u Osijeku defenzivnog veznog, bilo je danas malo čudno jer dugo nisam igrao, ali mislim da sam se dobro snašao! - rekao je Domagoj Vida.

Komentari 5

AN
Andreeejjj
23:35 24.10.2012.

Uvijek i dokad iste bajke...prije utakmice: p"objedit čemo"!!!...a na kraju: "igrali smo protiv najbolje mmčadi Europe"...bla bla bla... Luzeri i diletanti vratite lovu i radit u fabriku!!!

VL
BI
billynik
23:58 24.10.2012.

Što ti je to fabrika?

VL
SN
snovakor
07:48 25.10.2012.

Totalni luzeri !! Žive samo od priće !! I čak igrači su pokupili priću od Maminja !!

VL
MI
mirko0410
07:53 25.10.2012.

Na žalost zanima ih samo prodaja igrača,rezultat nije uopče primaran cilj,cijene karata visoke, stadion totalno nekomforan i onda se čude kaj nas nema.

VL
OB
objektivnidalmatinac
09:21 25.10.2012.

Bio na utakmici, ocekivao sam pobjedu Dinama ali PSG je objektivno jaci. Momci sve je super kod vas, samo ne smite se plasiti boljih protivnika. Triba biti drzak u ovakvim utakmicama. Dug je put do uspjeha LP. Pogledajte Sahtar prije 10 godina a pogledajte ga danas. Ali to je tesko objasniti kvazi novinarima kojima je uglavnom cilj blatiti Dinamo. Jos jedna stvar, publika u Zagrebu je sramotna, ne mislim na ove koji su dosli to je super, ali ostali se mogu sramiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.