Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova maksimirska nada

Dinamov Amer: Sanjam ligu prvaka

Amer Gojak
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/2
10.04.2015.
u 15:29

Moj nogometni idol je Zinedine Zidane

Nema stranca do Bosanca, davno je netko ustvrdio kad je o stranim igračima u Dinamu riječ. I Dinamo se “naoružao”, već je dulje tu Said Husejinović, koji je trenutačno i najdugovječniji stranac među plavima, a odnedavno je iz Željezničara stigao Armin Hodžić, a onda iz sarajevskog Olimpika i Amer Gojak. Riječ je o stasitom 18-godišnjaku koji ima “ono nešto”, veznjak koji zna.

Kad bi dosegnuo ono što je u Dinamu uspio napraviti Edin Mujčin, plavi bi u svlačionici imali pravog igrača. Uz klasični sarajevski naglasak i dječački smiješak, opisao je kako je došao u Dinamo.

– Mislim da su ključni bili moji nastupi za mladu reprezentaciju do 17 godina. Igrali smo elitno kolo za Europsko prvenstvo, s Rumunjskom, Škotskom i Belgijom i tu su me gledali. Odradio sam te kvalifikacije vrhunski, zabio tri gola, i potom je došlo do kontakta s Dinamom. Nakon toga su me pratili u BiH, u Olimpiku – pričao je Gojak…

Sve o novoj maksimirskoj nadi kao i o Cro Cop- ovom povratku u UFC, veličanstvenoj utakmici Hrvatska- Italija prije 20 godina u Splitu, završnici nogometne Lige prvaka i još mnogo toga saznajte u novom Maxu!

Plus! darujemo deset ulaznica za utakmicu polufinala ABA lige Cedevita- Budućnost, a kako na jednostavan način do njih saznajte u novom broju!

Foto: VLm

Komentara 1

Avatar kavasaki74
kavasaki74
08:38 11.04.2015.

Moj Amere, na snovima češ i ostati, bram što se tiće GNK !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije