Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda kluba

Dinamo tuguje za Markovićem: HNS je učinio kvalitetnijim

\'16.06.2011., Maksimir, Zagreb - Svecano otvorenje novog trening kompleksa Dinamo iza restorana Domagoj na Sveticama. Zdravko Mamic, Vlatko Markovic Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
23.09.2013.
u 11:44

"Kao kruna njegove karijere izvan terena bilo je golemo priznanje kada je 1998. izabran za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza"

U povodu smrti Vlatka Markovića oglasio se i GNK Dinamo u kojem je Marković proveo dio igračke i trenerske karijere.

"Vlatko Marković nije u Dinamu proveo samo dio igračke karijere već je u nekoliko navrata vodio Dinamo kao glavni trener. Za vrijeme prvog mandata (1978. – 1980.) Vlatko je s modrim klubom 1980. godine osvojio Kup Jugoslavije nakon vrijedne pobjede nad Crvenom zvezdom 1:0 u Zagrebu te remija 1:1 u Beogradu. U kasnijim mandatima, u sezoni 1983. – 1984. te 1990. – 1992., Vlatko je ostvario još nekoliko uspjeha.

Kao kruna njegove karijere izvan terena bilo je golemo priznanje kada je 1998. izabran za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Kroz niz godina savez je učinio kvalitetnijim, 2001. mu je osigurao i dom u Rusanovoj te je 2012. godine proglašen počasnim predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza.

GNK Dinamo na čelu s upravom, igračima i stručnim stožerom ovim putem izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima našeg Vlatka".

>>Preminuo bivši predsjednik HNS-a Vlatko Marković!

>>Šuker: Bila mi je čast poznavati Vlatka, izgubili smo najboljeg

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije