Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETEV ZADOVOLJAN
Povratak na članak

Dinamo slavio protiv momčadi koja je nedavno igrala finale Europske lige

- Bila je ovo dobra utakmica. Imali smo dobar tempo, kombinatoriku i situacije iz kojih smo dali golove. Zadovoljan sam svime jer Dnjipro je momčad koja je igrala prije dvije godine finale Europa lige. Moji su igrači pokazali htijenje i borbu - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev

Komentari 8

MA
magnum2013
19:07 23.01.2017.

Opet su "novinari" VL u neprilici. Dinamo dobar na pripremama. Što će sad isčeprkati da mi je znati?

VL
DU
Deleted user
19:16 23.01.2017.

Gledao drugo poluvrijeme....Dinamo je vrhunski izgledao.

VL
KU
kupatilo
05:23 24.01.2017.

blago tebi don kihot

VL
DU
Deleted user
18:43 23.01.2017.

Gledao sam malo drugo poluvrijeme live stream ali sam na lapu stišao skroz ton jer je komentar bio na ukrajinskom i da ne smetam ukućanima jer su gledali TV. Vidim Dinamo vodi 2:1 a bio sam uvjeren da Dinamo ima plave dresove a Dnipro žute..kad u 88-moj minuti žuti daju gol pomislim evo izjednačili ukrajinci i gasim jer sam morao ići van . Sad tek vidim da je to Dinamo dao treći gol jer su oni bili žuti..hehe..svašta..hehe..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.