Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Cvitanović

'Prošao je srčaniji, čestitam. Ne vadim se na suca, ali podlegao je pritisku'

Mario Cvitanović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
24.08.2017.
u 23:14

-  Bit ću iskren... srčaniji, borbeniji protivnik, koji je u 180 minuta igre više želio prolaz, prošao je dalje i iskreno im čestitam na tome.

Prvi put nakon 2006. godine, kada je ispao od Auxerrea, Dinamo neće na jesen igrati u Europi. Modri su večeras odigrali 0:0 protiv Skenderbeua u gostima te su tako ispali zbog toga što su kod kuće primili gol.

Momčad Marija Cvitanovića izgledala je loše, u prvom dijelu čak i očajno, što trener nije skrivao.

-  Bit ću iskren... srčaniji, borbeniji protivnik, koji je u 180 minuta igre više želio prolaz, prošao je dalje i iskreno im čestitam na tome. Premalo je igrati dobro dva puta po 45 minuta u ovakvim susretima kad se boriš za Europa ligu, rekao je Cvitanović pa dodao:

- Htio bih i ja znati što se događalo u prvom poluvremenu. Nismo uspjeli protiv agresivnog protivnika, imali smo previše grešaka i bili previše statični. Premalo smo se kretali bez lopte i premalo dobivali duele. U drugom dijelu igra je bila brža i jednostavnije pa su se i stvari događale kako smo mi htjeli. Imali smo 3-4 šanse, ali nismo uspjeli zabiti gol. Nakon 11 godina ne igrati Europu, to je neuspjeh. Treba podignuti glavu gore. Moramo biti realni, bez prave energije i koncentracije, kao i rada svih 90 minuta, ne možemo očekivati uspjeh. Ja pokušavam i dajem sve od sebe, ako to nije dovoljno... to nije na meni.

Za kraj je dodao:

- Ne vadim se na suđenje, ali možda je u nekim situacijama sudac podlegao pritisku publike.

Komentara 49

HR
hr76
23:21 24.08.2017.

Kakvog suca ovaj lik sad spominje. Dinamo je zasluženo ispao, sramotna igra u obje utakmice. Osijek i Hajduk su se barem borili.

CA
carlo20
23:41 24.08.2017.

Goce Sedloski je slobodan trener, možda bi on trebao pruzeti Dinamo. Iako je otišao s klupe Vardara, on je najzaslužniji za igru Vardara koji je izbacio Fenerbahce. Čovjek zna s prosječnim jeftinim igračima napraviti momčad. Prošle godine u Skopju see Dinamo jedva provukao jer su Makedonci promašivali stopostotne šanse. Uglavnom, Dinamo ima preskupu momčad za HNL i Dinamo će morati prodavati igrače i slagati novu jeftiniju momčad, a Cvitanović definitivno nije kadar koji je u stanju napraviti momčad koja leti terenom i koja se bori. Dinamo mora prebroditi ovu krizu te uzeti naslov prvaka Hrvatske s puno jeftinijim igračima i novim trenerom.

ST
stefj
23:39 24.08.2017.

Cvitanović je opet loše pripremio utakmicu, i taktiku i igrače. Očito nešto s njegovim pristupom gadno ne štima... U svaku bitnu utakmicu krenuo je loše, nema reakcije s klupe, promjene taktike. Poslije poluvremena to izgleda nešto bolje, ali očito ne dovoljno... Uz to, nevjerojatno je da Dinamo ne stvori izglednu šancu po cijelo poluvrijeme, da igrači ne znaju puknuti po golu, da svaka šansa izgleda kao da dodaju loptu golmanu. Pa što se radi na treninzima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije