Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj Machada

Dinamo s malo boljom ‘krvnom’ slikom i bez Ante Ćorića

Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
31.05.2017.
u 08:34

Petev je na put poveo i tri rekonvalescenta, Domagoj Antolić, Leonardo Sigali i Marko Lešković solidno se oporavljaju i Petev tek treba odlučiti hoće li ih i koristiti

Kraj sezone, pada zavjesa na našu nogometnu sezonu finalom kupa (20.15 sati, HTV 2) u kojem će snage još jednom odmjeriti Dinamo i Rijeka. Plavi su u Varaždin otišli u utorak poslije podne i sad ih čeka taj kraj kojeg bi rado malo ukrasili s obzirom na to da su prvenstvo izgubili, a kup bi ipak bio nekakva utjeha, ljepše bi se otišlo na godišnji odmor.

Plavi s u 5:2 ispratili Rijeku u prvenstvu, u tom zadnjem kolu mogli su se nabiti i samopouzdanjem. Iako, moraju znati da će ovo biti potpuno drukčija utakmica, u prvenstvu je Rijeka još bila mamurna od slavljenja naslova, no sad je Matjaž Kek svoje igrače odveo u Međimurje, a Ivajlo Petev će sa svojima čekati u Varaždinu.

Petev je na put poveo i tri rekonvalescenta, Domagoj Antolić, Leonardo Sigali i Marko Lešković solidno se oporavljaju i Petev tek treba odlučiti hoće li ih i koristiti.

– Postoji li i najmanja opasnost za njih, neću ih koristiti – kazao je trener Dinama.

Tako plavi ipak s nešto boljom ‘krvnom’ slikom idu u finale koje neće vidjeti Ante Ćorić. U medijskom prepucavanju njega i trenera Peteva zasad nema pomaka.

Podsjetimo, u finalu će se, bude li nakon 90 minuta remi, igrati produžeci dvaput po 15 minuta, ako ni tada ne bude pobjednika, odlučivat će udarci s 11 metara.

Paulo Machado igra svoju posljednju utakmicu za Dinamo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije