Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIJESTI IZ MAKSIMIRA

Dinamo raskinuo ugovor s Čačićem i plaća punu otpremninu? Supruga Mirka Barišića završila u bolnici

Šibenik: Zagrijavanje uoči utakmice Hrvatskog nogometnog kupa, HNK Šibenik - GNK Dinamo
Nel Pavletic/PIXSELL
15.04.2023.
u 19:56

Donedavni trener plavih trebao bi dobiti bogatu otpremninu nakon otkaza

Hrvatski prvak Dinamo je prema zadnjim informacijama jednostrano raskinuo ugovor s bivšim trenerom Ante Čačićem (69). Shodno tome, Igor Bišćan je za susret sa Slaven Belupom po prvi put naveden kao glavni trener u službenom zapisniku. Međutim, to nije sve, Čačić bi prema tome dobiti punu otpremninu od Dinama.

Iznos otpremnine za bivšeg stratega plavih i izbornika vatrenih još nije do kraja poznata. Spominje se čak 1,7 milijuna eura brutto plaća, a neki izvori tvrde da se radi o 12 mjesečnih plaća te bi u tom slučaju Čačić zaradio nešto manje, oko 900 tisuća eura neto, ali bi svakako odlično prošao u ovoj priči. 

Tijekom dana je iz Maksimira procurila i jedna dosta zabrinjavajuća vijest, a tiče se supruge Dinamova predsjednika Mirka Barišića. Božica Barišić u subotu je završila u bolnici, navodno se radilo o problemu s tlakom, no nakon pregleda je potvrđeno da nema nikakve ozbiljne tegobe i sve je u najboljem redu. 

Komentara 2

MK
MKGRA
21:52 15.04.2023.

Kakve veze ima gđa. Barisic sa sportom, i kaj je završila u bolnici, pa dosta žena je možda jučer završilo u bolnici pa ne pisete o tome Gospođi brzo ozdravljenje

LO
Lojzek1967
06:23 16.04.2023.

Otpremnina Čačiću je pokazatelj kako će " novo" vodstvo pljačkati Dinamo, a gospođa Bozica svojim odlaskom za promil će smanjiti troskove Dinama koji joj je plaćao putovanja i tko zna što....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije