Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI PUTA

Dinamo prije utakmice obilježio blagdan Svih svetih: 'Nek' im je vječna slava i hvala'

Zagreb: Položeni vijenci za Bad Blue Boyse poginule u Domovinskom ratu
Goran Stanzl/PIXSELL
01.11.2023.
u 12:41

Dinamo je nakon toga produžio u Oriovac gdje će igrati utakmicu osmine finala Hrvatskog kupa. Susret s Oriolikom počinje u 14 sati.

Dinamo je danas obilježio blagdan Svih svetih. Uoči puta u Oriovac delegacija kluba položila je vijenac ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona i zapalila svijeće na spomeniku navijačima Dinama poginulima u Domovinskom ratu. 

Svake godine, a posebno na današnji datum klub se prisjeća svih navijača, bivših igrača i legendi, sportskih prijatelja, članova obitelji i bliskih osoba koje nažalost više nisu s nama. 

VEZANI ČLANCI:

"Nek' im je vječna slava i hvala. Počivali u miru", poručili su iz Dinama. 

Dinamo je nakon toga produžio u Oriovac gdje će igrati utakmicu osmine finala Hrvatskog kupa. Susret s Oriolikom počinje u 14 sati.

S četvrtoligašem su igrali prije dva tjedna na 100. obljetnici osnivanja kluba i slavili s 3:1. 

Nakon utakmice protiv Oriolika, u nedjelju će Dinamo gostovati kod Varaždina u 14. kolu HNL-a. Potom 'plavi' putuju u Češku gdje će igrati još jednu gostujuću utakmicu, toga puta protiv Viktorije Plzen. Četvrto gostovanje pred njima je ono na Rujevici 12. studenog kada će Jakirović još jednom odmjeriti snage sa svojom bivšom momčadi.

 
 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije