Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVIN DUO
Povratak na članak

Dinamo pred dovođenjem Stojkovića i Kačavende. Evo koliko će plavi platiti za dva dragulja

'Prvo, ako u Dinamu ne budu igrali, onda je to loš potez. Istina je da njih dvojica trebaju odlazak u bolji klub, ali im treba dati i minutažu. Ne vjerujem da ih je Dinamo kupio samo zato da ih makne s tržišta i da ih ima kasnije. No, ako će ih Dinamo već toliko platiti, onda vjerujem da će dečkima dati šansu da se dokažu' kazao nam je Samir Toplak.

Komentari 4

FR
freeshooter
00:03 14.08.2023.

...oni sada nemogu biti pojačanja za europu, oni su razvojni potencijal, kroz HNL pa za godinu dvije i za europu... zato je nužno Dinamu zadržati stožerne igrače još godinu dana, jer mi zamjena nemamo, niti su dovedene, niti će biti dovedene, niti su stasale... odlazak glavnih igrača u tako bitnom i prijelomnom trenutku za novi format LP, bilo bi ravno samouništenju, a bojim se da nedorečeni upravljači nemaju snage učiniti ispravne korake, već će linijom manjeg otpora, ipak doći do nepotrebnih odlaska... rezultati i uspjesi se grade vizijom, a ne stihijom... ovaj prijelazni rok treba stopirati odlaske... slijedećih godinu dana je ključno... ale, ale dinamo ale...

VL
DU
Deleted user
00:12 14.08.2023.

Rezultati na terenu, bit' će jedini mjerodavan pokazatelj rada. Uspjeh ili neuspjeh.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:47 14.08.2023.

o draguljima o tom potom, jedina činjenica koja je neoboriva je ta, da je dinamo po tko zna koji put uštrcao lokomotivi, kako piše, pet i pol ili sedam milijuna eura. točka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.