Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj bogatih karijera

Dinamo pozdravio Vrsaljka i Pivarića: 'Neizostavni dio udarne momčadi i zlatne ere reprezentacije'

Zagreb: Golom Josipa Pivarića smanjeno vodstvo Dinama na 2:1
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
26.05.2023.
u 21:38

"Dinamo ovom prilikom obojici od srca zahvaljuje na njihovu značajnom doprinosu u stvaranju velikih rezultata maksimirskog kluba kao i u 'klesanju' povijesnog srebra na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji", napisali su prvaci Hrvatske

Putem društvenih mreža Dinamo se oprostio od svojih bivših igrača Šime Vrsaljka i Josipa Pivarića. Vrsaljko je u mirovinu otišao prije kraja sezone, a Pivarić je protiv Varaždina odigrao posljednju utakmicu u dresu Lokomotive gdje je ispraćen velikim aplauzom gledatelja.

"Pamtimo ih kao bekove i krila na kojima je Dinamo letio do trofeja, a u povijest su ušli i kao potpisnici dviju zacijelo najvažnijih akcija u cijelom 'timelineu' hrvatskoga nogometa Šime Vrsaljko i Josip Pivarić, svojedobni regruti iz Dinamove nogometne akademije, kasnije neizostavni dio udarne maksimirske momčadi i sudionici zlatne ere hrvatske reprezentacije, ove su sezone zaključili svoju dojmljivu i bogatu igračku karijeru", objavili su iz Dinama.

GALERIJA Hajduk je drugu godinu zaredom osvojio Kup

Zagreb: Golom Josipa Pivarića smanjeno vodstvo Dinama na 2:1
1/6

"Vrsaljko se oprostio krajem ožujka, dok je Pivarić igračku epizodu zaokružio ovoga petka u dresu zagrebačke Lokomotive. GNK Dinamo ovom prilikom obojici od srca zahvaljuje na njihovu značajnom doprinosu u stvaranju velikih rezultata maksimirskog kluba kao i u 'klesanju' povijesnog srebra na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji", stoji u objavi.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 1

SS
sokac sa drave
08:17 27.05.2023.

Odlican igrac u pravo vrijeme u repki ali uvijek osporavan od kamenitih torcidasa.Ivan Strinic igrac ne bas nekih velikih nogometnih umijeca oni su ga samo hvalili.Mi ostali smo znali da on nije Bog zna sta ali ga osporavali nismo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije