Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasna statistika
Povratak na članak

Dinamo oborio još nekoliko negativnih rekorda, evo kojih!

Ulazak u Ligu prvaka bio je veliki uspjeh za Dinamo, kako financijski, tako i rezultatski, ponovno se našao u eliti. Međutim, sve nakon toga bilo je -–očajno

Komentari 20

SA
SI aka SI
09:09 08.12.2016.

navijam za Dinamo, drago mi je da igraju LP, svjestan sam da je konkurencija strašna, pa nemam prevelika očekivanja, ali ipak- čemu to? Koja je svrha sudjelovanja u natjecanju gdje nemaš nikakve ambicije osvojiti poneki bod ili za utjehu barem zabiti poneki gol? Stjecanje iskustva? Kojeg hebenog iskustva kad niti jedan igrač koji je jučer nastupio i imalo valja neće zbog "zakona tržišta" dočekati iduću sezonu u Zagrebu? Tu će nagodinu biti eventualno Schildenfeld i Soudani kojem će u međuvremenu ponuditi 2 milijuna eura da ostane još malo. I pakleni Čileanci Fernandes i Henriquez koje su vizionari oteli Manchesteru i Bayeru. Ludogorec je osvojio bod s PSG-om, Legia i Kopenhagen su čini mi se čak prošli kao treći u grupi, a Dinamo je ponovno osvojio nula bodova i zabio nula golova. Prva četiri kola su izgledali kao...evo ne mogu naći riječ, a da nije prosta ili neprimjerena. Suparnička momčad igra, radi što god hoće, iživljava se, a neiskusni Schildenfeld, Sigali, Machado i Soudani ispucavaju panično loptu i sretni su ako pređu centar. Posljednja dva kola su ubacili mlade snage, pa onda to ima nekakvog smisla, ali i dalje je dojam užasan. Ako mi je išta jasno, onda je to razlog zbog kojeg "bezobrazni bogataši" žele preustroj LP i rađe bi gladali npr. Manchester United koji je osmi u Engleskoj, nego neki Dinamo Zagreb koji je 11 godina za redom veliki šampion HNL-a. A mi bi dva kluba u Ligi prvaka :(

VL
MA
maxiking
08:11 08.12.2016.

to je odraz našeg nogometa,hajduk i rijeka nisu uspjeli ući ni u el,bude li rijeka prvak počinje rasporodaja u rijeci i to je realnost nažalost

VL
TA
tarzan
07:07 08.12.2016.

Uefa treba mijenjati pravila. Jedan od tih bi trebao biti da ekipa koja završi natjecanje bez postignutog gola nema pravo nastupa u LP sljedeće tri godine. S tim se poboljšavaj sama LP a i pomaže se neefikasnim klubovima da se bezveze ne sramote.

VL
SE
senior
23:54 07.12.2016.

Dinamo se drži one poznate narodne "bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu". Svi drugi u Hrvatskoj ako hoće gledati kako igraju veliki dečki brzo u neko od HR telekoma koji ima u ponudi sport preko Arene ili sport kluba malo košta i neka uživaju. A i zaradi se nekaj u toj igri sa velikim dečkoma, kaj ne.

VL
M3
Miške 3
06:23 08.12.2016.

Veselim se svakom porazu Dinama , kao bivši navijač Dinama, dok je god tamo ijedan Mamić i gnijezdo mafije , kriminala i tržnica nogometnog roblja.

VL
PA
Pathfinder60
08:01 08.12.2016.

Gledajuci objektivno, Dinamo Zagreb ima nivo jedne treceligaske momcadi u Engleskoj, Spaniji, Italiji ili u nekoj od drugih zapadnoevropskih zemalja, i nema sto da trazi u Ligi Sampiona. Samo se sramoti i indirektno sramoti svoj narod i drzavu. Ti negativni rekordi ce ostati zauvjek zabiljezeni u medunarodnoj povjesti nogometa, bilo sto da se kaze ili misli, to je jedna cinjenica. Da sam ja ministar sporta, ja bih iskljucio Dinamo iz bilo kakvog medjunarodnog natjecanja, bar za 10 godina, dok se ne sklopi neka dostojna momcad. Ovaj Dinamo je na neki nacin samo odraz njegovog manadera Mamica, gradonacelnika Banditica, i ove politicke kaste koja se instalirala na celu drzave i koja besramno pije krv narodu.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
23:26 07.12.2016.

Petev: "Čestitam svojim mladim igračima jer su pokazali karakter...... tu su novi Kovačić, Modrić, Mandžukić i sretan sam što imamo toliko mladih igrača..." ...pa nek pati koga smeta :)

VL
BU
Bubalamala
09:43 08.12.2016.

Nebi Dinamu ništa zamjerio, kad bi se oslonili na svoje snage umjesto da dovode trečerazredne stranice. Ako ništa drugo, borili bi se a mogli bi i potrčati, dok ovi što ih dovedu izgledaju kao da su previše zategli pamperse koji ih žuljaju pa ne mogu trčati.

VL
DS
davor.sardelic46
20:03 08.12.2016.

Najgori od najgorih i to treba znati

VL
TH
than
23:31 07.12.2016.

Konacno se mijenja nacin ulaska, sto znaci da ga vise necemo tako skoro gledati. Nije mi drago, ali kada je nesto negledljivo onda je bezveze sjediti pred ekranom cca 2 sata i radi se o gubljenju vremena.

VL
ON
ON
12:48 08.12.2016.

Dinamo je ponovo izgubio.Da je igrao slabo ili lose, nazovimo to kako hocemo, i to znamo.Da su protivnici visestruko jaci i to znamo.Jedino nama citateljima vecernjega lista nije jasno koju poruku je novinar nama citateljima zelio poslati.Statistikom koja nikoga nezanima mozda samo one koji mrze Dinamo.Nas zanima kada i kako ce nas Dinamo postati klub koji se moze idonekle nositi sa evropskim klubovima.Mislim da je gosp. delac potpuno promasio temu,ili se zeli nasladivati na ovim teskim vremenima hrvatskog nogometa.Ja mislim da je dinamo juce predstavljao sebe i nas HRVATSKI nogomet.Nazalost slabo

VL
DU
Deleted user
23:46 08.12.2016.

Navijaci Hajduja i Rijeke nisu nikada na domacem terenu culi himnu lige prvaka i sada ponosno prenose kako je Dinamo najjneuspjesnini ikada.. Tko je neuspjesniji onaj koji ulazi u pet godina tri puta (tu statistiku koju je isto uefa spominjalaa ne prenose valjda slucajno... da da dinamo je najuspjesnija momcad u playoff lige prvaka...) Za nesto vise nema se novca... Kad smo kod novca... Ako ste sretni i jalni radi rezultata dinama, vratite uefi novac... A forecast total of €117.5m will be distributed to national associations and/or leagues for their clubs (this amount may be increased in the event of higher gross commercial revenue). Of this amount, 80% will be distributed to national associations and/or leagues with at least one club participating in the UEFA Champions League group stage and 20% to national associations and/or leagues with no participating clubs in the UEFA Champions League group stage. Da da armada i torca ... vratite novac...

VL
AM
andrija.murlin
06:32 08.12.2016.

usporedi nasu skupinu sa skupinom brugea

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.