Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivajlo Petev:
Povratak na članak

Dinamo nema prvog vratar, Šemper i Livaković su mi jednako važni

Jučer je to bio Livaković, danas Šemper. Imamo dva kvalitetna vratara, kod mene nema prvi ili drugi, već su svi igrači važni te ćemo ih koristiti ovisno od utakmice do utakmice - rekao je Ivajlo Petev

Komentari 6

MA
mađar
07:09 23.10.2016.

U postavjanju vratara pokušavate kopirati Barcu od prošle godine. Malo Bravo malo Ter Steghen. To vam dobro ide, ali po igri ste kopija Gornje Pusce. Gdje ste sad pravi navijači. Pustite srvoj glas u veze ove NAVODNO BRATKOVE LAKRDIJE.

VL
MA
mađar
07:24 23.10.2016.

Dinamo nema prvog vratara. Možda ima treceg i cetvrtog.

VL
MA
mađar
09:55 23.10.2016.

Ter Stegen - ispravka krivog navoda.

VL
MA
magnum2013
09:08 25.10.2016.

Sad idem po redu: I ovdje je nestao moj komentar. Gospodo iz Večernjeg lista vidim da vam je zadovoljstvo cenzurirati komentare . Budući da sam građanin RH i ne sviđaju mi se tekstovi u tisku koji ne pripada ovoj državi, na ovaj način komentiram, a vi ćete opet najvjerojatnije udaljiti i ovaj komentar , a najjednostavnije će vam biti da mi opet izreknete vašu "mjeru" iz oholosti: Zabranu komentiranja na vaši stranicama! Vrlo neprofesionalno i samo vama slično.

VL
MA
mađar
06:46 23.10.2016.

Nisi ti bratko donio odluku s trenerom vratara. Zna se tko donosi odluke. Nemoj valjati gluposti. Livakovicu predlažem da nađe zdraviju sredinu i napusti tu kuhinju, a onda neka mali trubač i dalje trubi među brankama. To su metode s kojima želite uništiti pravog vratara. Ne znam zbog cega ne želite priznati da ste pogriješili u procijeni. Stvarno imate jak kadar trenera vratara odnosno KLIMAVACA.

VL
SA
Sandi
22:40 22.10.2016.

Jel ?! A zasto ga nisi gurnuo recimo protiv Belupa ? Ivajlo, pricas blago receno nebuloze..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.