Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Majstorović

Dinamo kupio kapetana Splita i odmah ga poslao na posudbu u Lokomotivu

Ante Majstorović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
22.07.2016.
u 13:57

Iza sebe ima 44 službena nastupa za Split, a do kraja ove sezone pojačat će konkurenciju u zadnjoj liniji Lokomotive...

Čelnici Dinama nastavljaju s aktivnostima na nogometnom tržištu. Novi igrač hrvatskog prvaka danas je postao dosadašnji kapetan Splita Ante Majstorović koji će odmah na posudbu u Lokomotivu, piše Goal.

Dinamo je tako postao ozbiljan partner sa Splitom odakle su u posljednje vrijeme u Maksimir stigli Marko Rog i Danijel Zagorac.

Ante Majstorović zahvalni je 22-godišnji branič (stoper i desni bek) koji je prve nogometne korake napravio u Vinjanima, a onda preko Imotskog i Splita stigao do Dinama.

U protekle tri sezone za Split je skupio 44 nastupa (41 u Prvoj HNL i tri u Kupu), a sada će se odmah priključiti Lokomotivi. Tržišna cijena ovog igrača prema transfermarktu iznosi 750 tisuća eura.

>>Nakon Vardara Cico prelomio: Eduardo i Jonas su nova lica

>>Junak Pjaca uz ovacije napustio Dinamo: Nadam se da ćemo se susresti u Ligi prvaka

Komentara 13

ZO
zoom
14:36 22.07.2016.

sumnjam da je kalibar za dinamo, a lokosima isto nije nužan, tako da je ovo vjerojatno više radi Dinamove pomoći NK Splitu, nego radi investiranja u akviziciju

AP
apoxiomen007
14:27 22.07.2016.

Dobar je, bit ce jos bolji...

DH
dalibor.hren
15:04 22.07.2016.

Odigrati će nekoliko utakmica za Lokose, nekoliko za Dinamo i u inozemstvo za nekoliko milijuna eura. Iz Splita i Hajduga bi ga prodali za 100 tisuća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije