Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTOJI LI ODGOVORNOST?

Dinamo igra najvažniju sezonu stoljeća. Ako se kaotična Uprava ne složi, Šimić više nema što tražiti

storyeditor/2023-09-01/PXL_010823_101986613-1.jpg
Goran Stanzl/PIXSELL
01.09.2023.
u 19:00

Najlakše bi, naravno, bilo sada – na što se mnogi pozivaju – baciti koplje u prvoga čovjeka struke Darija Šimića; te fulao je s trenerom u kojega se zaklinjao (Bišćana), te 'nije ni taj Jakirović baš neko čudo', te nije doveo niti jedno relevantno pojačanje, jer to Bernauer, Kaneko i Mihajličenko za sada nisu... Uglavnom prevladava stav: neka visi Pedro Šimić.

Komentara 26

BR
BRSA
19:40 01.09.2023.

Kriva je Uprava izabrana na nezakonit način od strane nezakonite skupštine. Ako je netko nelegalno izabran, ne može biti u pravu. Problem je što su uništili brend visokih cijena koji su naslijedili i nemaju osobnog znanja da izaberu i kupe/prodajuu igrače u pravo vrijeme po najboljoj cijeni. Vjerojatno ih je zbog tog neznanja i postavila politika kako bi ih politika mogla ucjenjivati ​​i kontrolirati.

EJ
ejStef
19:40 01.09.2023.

Što ne ode ako ga blokiraju? Ili su tu ipak novci, dijeli se 60 mil... Ovo nisu niti amateri, ovo su diletanti. Upropastili su DInamo preko noći, nevjerojatno. Svi drugi klubovi su odradili puno bolji posao za puno manje novaca. 60 mil. € a nisu nikoga kupili, niti jedno jedino pojačanje... Pa neki klinac koji igra nogometne igrice zna da ako proda glavne igrače, mora nekoga dovesti, ovi ne znaju niti to... A Dinamo bi kakti trebao biti pun kao brod, a nema za plaće. Gdje su svi ti novci?... Lopovi i diletanti, nesposobni do bola, osim za vlastiti džep. Ništa Dinamo, ništa budućnost, došli su si osigurati vlastitu budućnost preko noći, a poslije njih pustoš. Ovo što su napravili od Dinama nisu niti Rimljani napravili Kartagi... Čudesno efikasna destrukcija, to ne može biti slučajno...

Avatar feudalac
feudalac
19:24 01.09.2023.

Najlakše bi bilo sada reći da nitko nije kriv jer eto nije se moglo bolje! Ali ne zaboravimo da se Šimić, čim je dobio mjesto u Upravi, još u vrijeme Čaćića spustio u svlačionicu i bahato objavio igračima da je sada on taj kojega se pita ako netko želi otići iz kluba i da je on zadužen za sportsku politiku. A je li on to radio samostalno ili se s nekim konzultirao, potpuno je nebitno, preuzeo je odgovornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?