Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPORED
Povratak na članak

Dinamo EL otvara i zatvara na Maksimiru, Rijeka u posljednjem kolu kod Seville

Modri će natjecanje otvoriti 18.9. na Maksimiru protiv Astre, a nastup u skupini će završiti 11.12. na istom stadionu protiv Celtica.

Komentari 8

VL
vladek
11:12 30.08.2014.

Koliko ja poznam nogomet,pobjede donose igrači a ne gledaoci (primjer Hajduk) zato moji Dinamovci pamet u glavu

VL
VK
vječni krojf
08:38 30.08.2014.

Carpediem,znam da si zalostan,tuzan,ljut,pun mrznje prema drugima,ali te ne zalim jer ti to nije prvi put.Naucio si ti na to jer se to ponavlja godinama.Ne brini ti za Dinamo i Mamica oni su usli u EL,dok je tvom Hajduku to jos uvijek san.Kako ce igraci Dinama napustiti travnjak nakon posljednje utakmice nije uopce bitno,pogotovo za tebe,a mi cemo znati da smo opet bili sudionici EL.

VL
NE
neki
09:41 30.08.2014.

Daj više o tom "sudioništvu" nemojte više. Nije bitno toliko biti sudionik nego se ne osramotiti. A Dinamo se redovito u bilo kojem europskom natjecanju samo sramoti. I sebe i grad i klub i navijače. I ne samo to, nego nakon "sudjelovanja" se pišu inovinski članci na temu Vide i gola i slično. To je potrebno izbjeći, a ne samo sudjelovati.

VL
CA
carpediem
03:16 30.08.2014.

Na otvaranju skupine Mamic ce se udarat u prsa i vikat na sav glas kako ce Dinamo samo se prosetat kroz Grupu a na zadnjoj utakmici ce Dinamovi igraci pognjurite glave napustiti Maksimir jer nisu prosli Grupu a Mamic cee se i dalje udarat u prsa i sam sazaljivat druge vrijedjat a svoje igrace psovat i omalovazavt tako da nitko vise ne zeli Srcem igrati za Dinamo.

VL
Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
19:58 29.08.2014.

Ko još prati ova drugorazredna i trečerazredna europska takmičenja kada imamo Ligu Prvaka i u njoj najbolje klubove i najbolje utakmice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.