Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ATLETICA
Povratak na članak

Simeone izgubio kontrolu: Uhvatio Riberyja za vrat pa udario klupskog djelatnika

Temperamentni Argentinac u jednom je trenutku krenuo na trenera Bayerna Pepa Guardiolu pa je reagirao Franck Ribery kojega je Simeone uhvatio za vrat

Komentari 7

SS
sokac sa drave
10:41 04.05.2016.

Nije mi zao Bayerna , pogotovo ne malog arogantnog pedercica Gvardiole.Kada se samo sjetim kako je otjerao Mandzu kada je Mario zabijao ,razbijao zadnji red obrane i pogotovo kod kornera za protivnika sve glavom ocistio.Inace nije Simeone samo htio Gvardiolii zavrnuti vrat,Ibrahimovic ga je u svlacioni uhvatio za vrat i sa njegovom glavom lupao u plafon.Potajno se nadam da cenovi trener Marija vratiti u Bayern jer ga gledaoci cijene puno vise nego Lewandevskog.

VL
YZ
yambra.zg
11:34 04.05.2016.

uopce ga nije uhvatio za vrat vec ga je htio "odmaknut"!!

VL
21
215794
14:33 04.05.2016.

U ovim ludim vremenima nezna se sto je normalno sto nije uopce ne volim te trenere sto skacu uz crtu kao klauni na trepezu, drago mi je kada pobjedi autsider

VL
DI
Diosiario
16:17 04.05.2016.

Ja sam jučer gledao utakmicu, i vidio sam da Rafinha koji se zagrijavao napaljuje Simeonea koji je krenuo na njega, i onda je nastalo ovo navlačenje i guranje s Riberyem. Dakle, laž je ovo što stoji u tekstu, da je Simeone krenuo na Guardiolu, istina je da je krenuo na Rafinhu. Ovo ne bi ni spomenuo da me jutros na kavi jedan tip, koji je očito čitao ove vaše laži, a nije gledao utakmicu, išao uvjeravati da je Simeone krenuo na Guardiolu. Čak i na ovoj twiter objavi se vidi da Guardiola smirije Simeonea, a nakon utakmice oba trenera sportski su se rukovali, i tu nije bilo nikakvog sukoba.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:19 04.05.2016.

Simeone nema razloga da gubi kontrolu jer na golu ima tog fantastičnog slovenca Jana Oblaka inače najskupljeg golmana u istoriji španjolske lige.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.