Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE IH

Dejan Lovren: Ovo je najgora momčad u kojoj sam igrao, svašta smo rekli jedan drugome

Dejan Lovren objavio je na Instagramu kako više neće igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju
Goran Stanzl/PIXSELL
07.12.2023.
u 16:57

- Ovo je najgora momčad Lyona u kojoj sam igrao. Moramo se zapitati prava pitanja jer ovako ne ide. Rekli smo jedni drugima puno toga nakon ovog poraza, ali neću vam otkriti što - rekao je Lovren.

Nogometaši Marseillea i Lyona odigrali su ove srijede zaostalu utakmicu 10. kola francuske Ligue 1, a domaći sastav je slavio s 3-0.

Već nakon 25 minuta igre Marseille je imao prednost od dva pogotka. Prvo je u 21. minuti Portugalac Vitinha postigao prvi pogodak na susretu, dok je samo četiri minute kasnije bilo 2-0 kada je suparničku mrežu zatresao Panamac Murillo. U nastavku susreta, u 55. minuti, Aubameyang je postavio konačnih 3-0.

Lyon je i dalje u velikoj krizi. I dalje je posljednji sa samo sedam bodova i tek jednom ligaškom pobjedom ove sezone.

A novi poraz razljutio je Dejana Lovrena koji je sinoć igrao do 82. minute kada ga je zamijenio Duje Ćaleta-Car.

- Ovo je najgora momčad Lyona u kojoj sam igrao. Moramo se zapitati prava pitanja jer ovako ne ide. Rekli smo jedni drugima puno toga nakon ovog poraza, ali neću vam otkriti što - rekao je Lovren.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 6

GO
Gof33
19:41 07.12.2023.

i Lovren je dio tog najlošijeg Lyona ikad.

T2
Tomo_20
17:58 07.12.2023.

Pitaj i sebe malo kako igras mamlazu jedan!!!

BL
blackeder2022
18:38 07.12.2023.

Mislim da bi Lovrenu Vida dobro došao.Veselju u Lionu ne bi bilo kraja,a bogami ni smijeha na tribinama.Duo the mikseri,bio bi veselo osviježenje a pogotovo kad Vida bećarac povede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije