Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA SE OKUPILA
Povratak na članak

Lovren: Mene navijači bodre, a ovi koji samo vrijeđaju nisu vrijedni spomena!

– Nemam nikakvih problema s navijačima! Kojim navijačima? Mene navijači bodre, a ove 'fejk' navijače koji samo vrijeđaju neću ni spominjati. Zašto se o meni uvijek priča kada napravim pogrešku? A kada odigram dobro – svi šute

Komentari 17

DO
domma2009
21:21 31.08.2015.

Eh Lovrene, malo neobicno, nije mi bilo jasno zasto te u Lyonu navijaci nisu volili pa evo sada i u Liverpulu... to vise za mene nije do navijaca...

VL
A4
alfa 4c
20:40 31.08.2015.

Ma ti si propuh Dejane...Nikad ti neću oprostiti kako si se veselio pobjedi u kojoj je Dinamo demoliran 7:1...želim ti da svaku utakmicu kiksaš...

VL
DE
derin
22:22 31.08.2015.

Čovjek dotle je igrao u Dinama, treneri su ga smatrali kiksarom, kad je bio u Lyona navijači su ludili s njim, mislim da čak i neku peticiju organizirali da ide, a Southampton je manji klub tako da tu greške ne dolaze do izražaja i imao je dobrog partnera u obrani, ali po Bogu milom zašto je Liverpool iskesirao 25 milijuna eura za njega to će ostati teški promašaj. Iskesirali su bili i za Markovića 30 milijuna, pa su ga danas poslali u tursku na posudbu. Ovdje Hajduk gleda par milijuna eura za svog wunderkinda, nek se malo razvije godinu, dvije i pravac engleska za 15 milja eura., tako i Vlašić.

VL
BL
Blender
23:17 31.08.2015.

Ma koji Lovren, pa to je panj nad panjevima. Spor ko puz a nezna niti loptu zarezat... Ne razumijem te klubove, pa po kojim kriterijima je recimo Liverpool kupio to panja???

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:35 01.09.2015.

Lovren: Mene protivnički navijači bodre jer njihovi ljubimci daju golove i prolaze pokraj mene kao brzi vlak, a ovi koji samo spominju kako puno sam koštao FC Liverpool nisu vrijedni spomena!

VL
RM
Rodo moj
00:55 01.09.2015.

Ma los si skroz

VL
Avatar germanikus
germanikus
09:04 01.09.2015.

EUJanez...vrlo oštrouman i inteligentan komentar!Vidi se da ti je IQ blizu 50!Hihihihihihihi...Vidiš krkane kako se hrvatski grači pa makar to bio Lovren prodaju za astronomske sume a slovenske ne možeš ni pokloniti!Kako je zvršio Krampl....hihihihihihihihihihih!

VL
KE
kentie
11:29 01.09.2015.

Odavno po ovim forumima tvrdim da je Lovren rupa i rupetina bez dna, kikser prve kategorije...i to sad vide drugi koji su ga skupo platili i preplatili. A najgore za njega, što to vide i sami navijači. I umjesto da žestoko radi da unaprijedi igru, on unapređuje svoj PR...pa se bojim da je i repka njegova navlakuša, a igraju se odlučujuće tekme u finalu kvalifikacija za Euro..di kiksa ne more i nesmije biti, ni pod sitno ni pod krupno...osim ak je u ekipi Lovren...

VL
AN
antijugoslavencina
12:36 01.09.2015.

Samo se ti ozljedi pred utakmice reprezentacije i idemo na Euro sigurno! U protivnom igračemo sa 10 igrača.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:36 01.09.2015.

Lovren je precesto zrtveno janje. Kad je prosle godine zapucao penal, niko se nije upitao kako se najveci mladi talent engleskog nogometa Sterling izvukao odgovornosti. A o Lalani da ne govorim, 25 milijuna prakticki nista nije pokazao. Previse je rupa u Liverpoolu a kad procuri onda je najlakse kriviti onoga koji je (pred)zadnji mogao zaustaviti loptu. Meni se kroz te twitter komentare Liverpool zgadio. Za razliku od Liverpoolovih navijaca, kapu skidam Evertonovim navijacima, koji su Jelavica bodrili iz utakmice u utakmicu, cak i onda kad ga se vise nije moglo gledat. Vecina navijaca tzv. velikih engleskih klubova su novopeceni skorojevici i prva ili najvise druga generacija imigranata koji malo vise zele pobjediti osvojiti i sl ...

VL
MR
mrki69tua
09:42 01.09.2015.

Da bi bija obrambeni igrač moraš imat hrabrosti, muda šta mi kažemo, a Lovrene ti to nemaš, nakon dvi navijačke uvrede obrisa si odma instagram profil, eto ti muškarca. Pa se ti slikaji umisto da treniraš!

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
20:16 31.08.2015.

Lovren je dobar igrač samo klub sjajne prošlosti već godinama nema željene rezultate. Krivi su uvijek strani igrači. Dobro zarađuju i to je dio profesionalnog sporta tako da ne vidim neki veći problem.

VL
Avatar crosask
crosask
20:49 31.08.2015.

Ne daj se Dejane! Svi smo mi uz tebe. Samo napred i pokaži šta znaš za repku ovaj tjedan. A šta se tiće ovo vrijeđanje Lovrena pošto je bosanski hrvat mi nije jasno. Oni su uvijek za mene dobre ljudijudi i dobre ambasadori za narod bilo gdje u svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.