Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE MU
Povratak na članak

Debakl Uniteda: Jose Mourinho dobio pljusku od bivšeg kluba!

Mourinhu definitivno ne ide na početku sezone s crvenim vragovima koji su u posljednje tri utakmice u ligi osvojili samo dva boda.

Komentari 3

TE
teoodd
19:22 23.10.2016.

Murinjo se vise nikadnece postici dobar uspjeh jer poslije incidenta sa doktoricom i hazardom on je izgubio ugled kod nogometasa ...Vise ga niko ne obozava....a bez toga nema rezultata,,,isto ce doziviti i Gvadiola u MC poslije surovog ponasanja prema Hartu i igraci ga bojkotuju...odnosno presutno govore ko je ustvari gazda.....bez ugleda u igracima nema usjeha....

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:55 24.10.2016.

U srijedu na večer, 26. listopada 2016. Chelsea dolazi u goste na novi olimpijski stadion West Ham-a na susret engleskog Liga kupa. Vidjet će se da li je West Ham sredio svoje redove i kako će Slaven Bilić posložiti taktiku protiv trenutno vrlo moćnog Chelsea. A u nedjelju 30.listopada West Ham ide u goste Evertonu, uvijek jakom klubu. Nakon toga znat će se da li je Bilić uspio, jer početak sezone nije bio dobar.

VL
DM
drazen.muhvic
19:44 23.10.2016.

ManU fanovi, jedno pitanje: van Gaal vam nije bio dobar, pa ste doveli boljega? I još jedno pitanje: zašto nije stavio Pogbu u igru?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.