Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HNS-a

Šuker: Nikad u životu nisam popio viski. Do danas

loža
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/9
12.06.2016.
u 19:50

Šuker je upozorio navijače da ovu pobjedu shvate "ponizno i ponosno" jer nas još očekuju dvije teške utakmice

– Večeras ćemo malo feštati. Nikad u životu nisam popio viski, ali danas sam popio jedan na poluvremenu i jedan na kraju utakmice da se tijelo malo relaksira – pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije nad Turskom prokomentirao je vidno oduševljeni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

– Zahvalio bih svim navijačima iz cijelog svijeta koji su nam poslali svoje čestitke. Nakon utakmice nas je pohvalio čak i Arsene Wenger – izjavio je Šuker.

Osvrnuo se bivši hrvatski centarfor na atmosferu u hrvatskoj svlačionici te se prisjetio svojih igračkih dana na Parku prinčeva. 

– Iz mene izlazi pozitivna energija kad vidim kako je naša reprezentacija jedna duša i jedno tijelo. Park prinčeva ostao mi zauvijek u lijepom sjećanju. Sjetim se Zvone Bobana, Roberta Prosinečkog, kockica, lopte. Bilo je prekrasno. 

Šuker je upozorio navijače da ovu pobjedu shvate "ponizno i ponosno" jer nas još očekuju dvije teške utakmice.

>> Velika pobjeda na startu! Hrvatska sjajnim pogotkom Luke Modrića pobijedila Tursku s 1:0

>> Vedrane, svaka čast i naklon do poda!

>> Pogledajte kako je navijač ušao u teren i proslavio gol s Modrićem

Komentara 23

TE
teoodd
22:38 12.06.2016.

Izgleda da su oni koji su po nalogu bivse vlade i predsjednika pravili nerede na utakmicama Hrvatske sad se preslili na forume...nema vise para ,nema putovanja ,nema nereda...

DU
Deleted user
21:03 12.06.2016.

nikad nisam ukrao novčić do danas.

Avatar links
links
08:48 13.06.2016.

slušajući tvoje stupidne izjave bio sam siguran da si uvijek pijan, znači ipak je do glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije