Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Pančev za Max:
Povratak na članak

Dinamo je od početka HNL-a imao podršku politike, Prosinečki će napraviti velike stvari, a Hrvatska je iskoristila pad

Najbolje lopte slali su mi Prosinečki i Savićević, ali nije svejedno ni tko prima.

Komentari 28

Avatar petrolio
petrolio
11:36 01.03.2017.

ma bravo bre, sad ste dovukli i zvezdaša da pljuje po dinamu! nevjerojatno, ovo je gore nego da čovjek čita neki srpski dnevni list, sportski "novinari" tobože hrvatskog večernjaka nadmeću se tko će više popljuvati dinamo!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
11:21 01.03.2017.

eto, bas je on u svom pajzlu u nigdjezemskoj pratil hrv nogoment...hehe...i onda od svega kaj je nadrobil i kaj zapravo nikog ne zanima izvuku dinamo u naslov, nek se vidi da se eto i neki tamo pancev moze popi...at na dinamo skroz iz te svoje nedodjije...

VL
HO
Hotspot
11:39 01.03.2017.

prljava kampanja vodi se protiv dinama iz večernjaka

VL
Avatar MK
MK
13:53 01.03.2017.

Nije Darko Pančev odgovorio, a kada je to, i koja momcad, od osnutka HNL-a imala kvalitetniju momcad po igracima nego Dinamo? Neka mi nitko to pitanje ne zamjeri - i to nije uvijek sve potrebno za osvojit Kup ili Prvenstvo. Hrvatski Nogomet funktionira bolje nego u susjednim zemljama (ako cemo po Benchmarking-u), funktionira bolje od drugih sportova u Hrvatskoj - onda se pitam u cemu je problem? ...Ti napadi na Hrvatski Nogomet polako vec dolaze kao "trudovi" samo se bojim nikada nista pametnoga i nista korisnoga od toga se nece roditi.

VL
DU
Deleted user
12:11 01.03.2017.

Ajd sutra Mitar Mrkela !

VL
Avatar MK
MK
13:36 01.03.2017.

...Znaci kadar C. Zvezed ce pocet praviti (ne)red u Hrvatskom Nogometu? ...Da Hrvatski Nogomet ima podrsku politike, crtaci Kuka sa poljuda, bacaci baklja iz Milana i Saint-Etienna vec bi odavno stajali pred hrvatskim sudcem! ...C. Zvezda od uvijek je simbol "politike", i bijelo-crvene-kockice od uvijek su C. Zvezdi trnu u oku - tako stvari stoje.

VL
DH
dalibor.hren
12:32 01.03.2017.

Jesi li primijetio da je Zvezda i u tvoje vrijeme bila favorizirana u, hvala Bogu, bivšoj Jugi???

VL
FR
fredyooo
11:29 01.03.2017.

a da napravite članak o belodediću, koga boli zvezda i pančev osobno mi je draža steaua i fc ordino iz andore od srbije i njenih zvijezad

VL
Avatar MK
MK
13:38 01.03.2017.

Novinar napise "A u to se vrijeme znalo – kad uđe u igru, Zvezdi malo tko može uteći." - i nije ga stid svoju tezu dalje gurati...

VL
FI
Fisherman
12:38 01.03.2017.

Ma ko nas fila sa ovakvim glupostima

VL
PO
postolar
16:10 01.03.2017.

Bio je lijen i nije htio puno trčati,dobar napadač i ništa više od toga.Kad iza leđa imaš Prosa i Savičevića onda nije važno koji je slijepac u vrhu napada. On daje sebi pravo govoriti da je nogomet ovaj današnji u padu ?!? Najružnije finale u povijesti nogometa je bilo finale zvezde i olymique.Nije se moglo gledat koliko je to bio loš nogomet.Šta se tiče HR reprezentacije ona je danas šta se tiče svih reprezentacija iz istočne i jugoistočne Europe svemirski brod.Bez obzira na probleme koje ima HR nogomet, imamo kult reprezentacije gdje su igrači nesretni ako nisu pozvani u istu,igraju rado i svim srcem za Hrvatsku.To nemaju drugi,nisu ni blizu tome.Zato Darko,ostani u Šutki i ne trkeljaj puno.

VL
ME
megaton
17:49 01.03.2017.

mene zanima da mi objasni neki navijac dinama koji se kune kako je dinamo jedini hrvatski klub a jedini je u evropi ,ak ne racunamo srbiju i dinamo iz panceva klub koji je osnovan u vrijeme komunizma i sad nosi komunisticko ime ,dok se stari franjo svim silama trudio da mu da hrvatsko ime croatia , bbb su kao pravi rvati inzistirali na svetom komunistickom dinamu

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:52 01.03.2017.

Darko Pančev je iskusan u nogometu i zna da kada na balkanu imaš čovjeka sa vezama i pozadinskim djelovanjem kakav uz Boga i domoljublje izvodi pravi hrvat Zdravko Mamić onda je redoslijed prvaka sređen i određen več prije početka prvenstva.

VL
Avatar antonija17
antonija17
12:19 01.03.2017.

Zar mogu ljudi bit toliko naivni. Koliki su novac izvukli preko dinama . Da je bijo ulozen u klub. dinamo bi svake godine bijo u drugom krugu lige prvaka.

VL
ZV
Zvolen3
11:48 01.03.2017.

Djeco nemate pojma kakav je Pancev bio Igračina i kao takav ima pravo komentirati sta hoće i koga hoće ! (BBB SB)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.