Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Football Fest
Povratak na članak

Dario Šimić: Ovo je odlična priča koja će povezati sve zaljubljenike u nogomet

- Događaji poput Football Festa velika su stvar ne samo za Hrvatsku, već i za sve države u regiji. Ovaj dio Europe nikada nije imao problema s kvalitetnim nogometašima i talentiranim klincima. Međutim, nogomet nam za Zapadnom Europom još uvijek zaostaje u poslovnom segmentu - rekao je Šimić.

Komentari 2

PI
pinichi
17:23 25.10.2016.

Šimić je po meni najgori igrač na svijetu koji je napravio karijeru. Igrao je u Dinamu, Milanu i Interu (iako je ruku na srce samo prosječni drugoligaški igrač). Bio je dugo rekorder po broju nastupa za Hrvatsku, iako nije jasno kako se tamo našao. Uz sve, sada ga odlično ide biznis. Neka sve, ali mi nije jasno kako...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.