Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide u Philadelphiju
Povratak na članak

Dario Šarić potvrdio: Obećao sam, odlazim u NBA ligu

Iako Simmons igra na istoj poziciji kao Šarić, Dario se konkurencije ne boji i želi ispuniti obećanje dano čelnicima Philadelphije.

Komentari 3

DU
Deleted user
22:05 29.06.2016.

Dario nema klasičnu poziciju u momčadi kao što to recimo imaju play ili centar, u pravilu često igra trojku ili četvorku, no jednako je dobro upotrebljiv na najmanje 3 pozicije, a solidno se gradi, vodi loptu i bori se pod košem, Dario je all-round igrač tako da nema straha za poziciju u prvih 5, to samo će ovisiti o njegovoj radnoj etici.

VL
Avatar Optimist1
Optimist1
01:08 30.06.2016.

Kuda brate u Philadelphiu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.