Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIO SE
Povratak na članak

Dario Šarić na korak do Bilbaa!

Španjolci čekaju da se konačno riješi arbitražni spor Zagreba i Šarića pri Fibi, a hrvatskom talentu spremili su ugovor na četiri godine

Komentari 6

KA
kajinx
11:29 31.07.2012.

Ako je Bilbao, onda je Bilbaoa.

VL
AR
ArsenT
12:48 31.07.2012.

Do ove sezone u Bilbao basketu igrao Banić i bio kapetan, imao klub obožavatelja. U tom je smislu utabao put Šariću i, ako se pokaže velikog srca kao Banić, moglo bi mu tamo biti dobro. Naravno, sindrom malog kluba postoji pa se ne bi tamo trebao zadržati dulje vrijeme. Iako, nisu oni bez ambicija, sezonu za nama su završili među 8 u Euroligi, u sezoni ranije igrali u finalu španjolskog prvenstva. Vjerojatno i Bilbao računa da će nešto iz cijelog posla i zaraditi (na kraju)

VL
Avatar comandante
comandante
14:07 31.07.2012.

Katastrofa, najbolji junior mora ici u top timove sa top trenerima i suigracima. Puno babica-kilavo dijete. Ovi sto ga voda ne cine mu dobro uljucujuci i oca koji je bio kosarkas. Vjerojatno su mu obecali auto.... Bolje da je ostao u Ciboni ili Cedeviti jos boje kod Maljkovica pa je za godinu-dvije mogao gdje je htio....steta

VL
Avatar Pataren
Pataren
15:00 31.07.2012.

bilbao je spanjolska isto kao sto je i zagreb bio jugoslavija.baski ili baskijci,odlican narod i jos bolji grad.odi dario neces pogrijesiti!

VL
PE
pelinkovac
22:51 31.07.2012.

Pa sta ce u Ciboni kad je ona u gubicima i bankrotu.Nema vise Bandica da pomogne klubu koji je ponos Zagreba i hrvatske,sad opet ce biti iskopcenje struje,vode,igraci trazit svoje dugove,blokirat cibonu i onda ce zavrsit kao Dioki,tekstilna konfekcija,brodogradilista...eto to je od Boze Milicevica ostavstina da on pun ko brod uziva na moru i suncu a klub se gasi i nikom nista!!To ima samo u hrvatskoj i nigdje dalje.Uskok i Bajic??haaa jedna te ista lopovska bagra povezana.Steta za cibonu koja ce nestat iz kosarke..od onoga kluba na sta su ga hijene dovele to je strasno.

VL
ZA
zaja1
23:35 31.07.2012.

za zagreb je bolje da ode van iz hr, neće pojačati konkurenciju, ni cibonu ni cedevitu. žalosno je to. čini mi se da tata predrag radi baš ono što je najavljivao da neće - trči za novcem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.