Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboravite čaroliju
Povratak na članak

Danas je nogomet 'atletiko'. Zato je Luka Modrić velikan

Pitanje je hoće li Simeone dosanjati jednom ono što mu vjerojatno pripada jer on je sad možda i najbolji trener u Europi

Komentari 10

JT
Jedan_tamo
00:21 31.05.2016.

Luka modric nosi igru Real Madrida. Svih 11 su vazni, a ne samo onaj ko zabija ili asistira, pre-asistencije su u najmanju ruku isto tako vazne. Luka je radilica. Zasto? Zato jer je jednostavno toliko tehnicki jak, da tamo gdje je najvaznije stvara prevagu.

VL
NI
nidjomidjo
12:15 31.05.2016.

Modrić može osvojiti još 10 Ligi prvaka, ali nikada neće imati igračku karizmu jednog Bobana, Šukera ili Prosinečkog. Kad završi karijeru po kojem potezu ili po kojoj utakmici ćete se sjećati Luke Modrića?

VL
RI
ribar110
23:13 30.05.2016.

Ajme majko ma sto ovaj pise trljam oci u nevjerici.....zorro,sahovski velemajstor ma sto se i za ovo dobije placa

VL
ZA
ZAlex1122013
01:51 31.05.2016.

Nećemo proći skupinu ...i luka neće ništa napraviti Nešto ko u Brazilu

VL
HR
hrvatin
23:38 30.05.2016.

Citam ove gluposti i ne vjerujem da ovo ozbiljna novina objavljuje,Raspisali ste se o modricu kao da je sa drugog svijeta i svi koji kazu da u njegovoj igri nema nista spektakularno su u pravu,.Ni gola,ni driblinga ni asistencije za gol...milijun kratkih paseva od dva metra,,,jedino sto on je,velika je radilica ali svaki slijepac vidi da bi real bio u drugoj ligi bez ronalda i balea.Pisete bajke o modricu i realu vec dva dana a atletiko koji cijeli vrijedi manje od ronalda drzao ih je u konopima cijelo drugo poluvrijeme a gol reala,o tome ne pisete bio je iz cistog zaledja.Sto bi tek pisali da je modric kao messi postigao 500 golova i tisucu namjestio!Pali bi svi serveri na internetu.Dalje,pisete o nekoj praznini izmedju vremena bobana i modrica,kako nije bilo velikih majstora.Ja cu vas podsjetiti na jednog.Aljosa Asanovic je u francuskoj sve golove namjestio Sukeru,preciznim loptama od 30-40 m koje su neusporedivo bolje od modricevih alibi paseva od 2 m.Hej,prestanite glorificirati covjeka koji dade gol i asistenciju svake pete godine.I jos nesto,ako ne vjeruje provjerite...95 posto utakmica u kojima modric nije igrao,real je dobio!Real uopce i nije pobijedio Atletica,zavrsilo je 1:1.Jedino sto se sa vama slazem je da je Oblak braneci jedanaesterce,izgledao izgubljen u prostoru i vremenu.Svih 5 su mu poslali u lijevu stranu a on se nije ni bacio!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.