Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanje na Maltu 2005.
Povratak na članak

Dan kad su nas igrači razočarali, a navijači osramotili

Naši kvazi navijači počeli su trgati sjedalice na stadionu kojem je susjedstvo nalik pustinji...

Komentari 7

DU
Deleted user
11:44 13.10.2015.

Pravimo se ludi, ili?! ................................................................................................................................................. Nije kriv HNS, jer ne može sudski procesuirati huligane, već država. Sjetite se huliganizma i nasilja u V. Britaniji sve dok Margaret Thatcher nije uvela reda zakonima koji su nasilnicima nudili izbor - dugogodišnja robijaija ili uljuđivanje. Danas su britanski stadioni bez ograde između navijača i igrača pa ipak su najsigurniji na svijetu. .................................................................................................................................................... Umjesto politiziranja i trpanja nosa u stvari koji ih se ne tiče (bivši ministar Jovanović i sotoniziranje hrv. športskih kovnih organizacija) tko to hrv. državi priječi jednom za svagda riješiti se huligana jednim Thatcherskim zakonom?!

VL
DU
Deleted user
12:48 13.10.2015.

Sjećam se prijateljske utakmice u ožujku 2014. Švicarska - Hrvatska u St. Gallenu. Iza gola na tribini "Uvijek vjerni". Bili su ograđeni žicom kao mađarska granica. Među njima je sigurno bilo i hrvatskih navijača koji nisu njihovi članovi. Na tomm dijelu tribine počelo je s bakljama i nastavilo se međusobni šakanjem među hrv. navijačima. Odmah do njih na "okuci" tribina imao sam mjesto u neposrednoj blizini. Svi hrvatski navijači, a bilo ih je duplo više od švicarskih, ustali su se i u glas skandirali - huligani, huligani!!! Jedna mladi žutokljunac pao je s visoke ograden na atletsku stazu i ostao nepomično ležati. Hitna mu je "fiksirala" glavu i vrat i odvezal. Nakon toga neposredno uz teren jedan je opet zapalio baklju i opet su se hrv. navijači ustali i uglas skandirali - Huliganu, huliganu, nakon čega je osramoćen sam ugasio baklju i sakrio se među masu. O tome hrvatski mediji nisu napisali ni jedno slovo. ............................................. .................................................................................................................... Dok hrv. država ne profunkcionira adekvatnim zakonom protiv huliganizma, možda je ovo jedini način stati im u kraj. Kad svi normalni navijači na stadionu, a to je apsolutna većina, ustanu i zviždanjem i skandiranjem uzvrate huliganima sigurno će začepiti gubicu i prestati divljati.

VL
SA
SI aka SI
15:01 13.10.2015.

uz opasku da je tada Dinamo bio u ligi za bedaka, a Mamić totalni marginalac. Ipak, huligan je bio i ostao huligan

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:52 13.10.2015.

Dan kad su nas igrači domoljubno devastirali, a navijači pokazali pravo hrvatsko vatreno lice u kojemu su nastradale stolice i inventar na stadionu na Malti.

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
16:28 13.10.2015.

EUJaneu iliti Pravi Hrvat....odličan ti je komentar ...vidi se po inteligenciji da si Slovenac!

VL
UM
Umjereni
13:15 13.10.2015.

Gdje su sad oni s lobotomijom s onog drugog članka koji laprdaju da je ove huligane na Maltu sada poslao Jovanović i "crveni kmeri"? Tko je slao ove prije deset godina? Isto Jovanović?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.