Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI ČOVJEK RIJEKE

Damir Mišković ljutit na suđenje: Podnosim ostavku na sve funkcije u HNS-u!

Damir Mišković
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/7
03.12.2016.
u 19:39

- Zahvaljujem Vučemiloviću i svim njegovim kolegama koji su dijelili pravdu na utakmici u Maksimiru - rekao je Mišković

Predsjednik Rijeke Damir Mišković podnio je ostavku na sve funkcije u Hrvatskom nogometnom savezu! Napravio je to nakon današnjeg derbija s Dinamom na Maksimiru (1:1), očito revoltiran suđenjem Ante Vučemilovića Šimunovića. Mišković se javio iz Nigerije te je bio vrlo jasan.

- Zahvaljujem Vučemiloviću i svim njegovim kolegama koji su dijelili pravdu na utakmici u Maksimiru - rekao je Mišković za Novi list, a zatim dodao:

- Podnosim ostavku na mjesto dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, na sve funkcije u nogometnoj organizaciji. O svojoj sam odluci obavijestio i predsjednika HNS-a, Davora Šukera! 

>> Riječani bijesni: Dinamo ima pomoć sa strane, neka kažu ako jedna momčad mora biti prvak

Komentara 35

DU
Deleted user
19:44 03.12.2016.

Rijeka je oštećena jer Cibaliji protiv Rijeke nije dosuđen penal,što je Belupu poništen regularan gol,a sada Dinamu nije dosuđen penal !Jel tako Miško?A što da je sve nabrojano dosuđeno kao što je i trebalo,Miško?Bi li i onda bio jednako ljut ili ipak malo ljući?Bi li bio revoltiran Miško da protivnički igraći protiv vas igraju u "kosku" kao što vi igrate pravdajući to vašim agresivnim stilom usput psujući suce(Mance,dva isključenja)jer vam to po pravilima sude ,a vi kmečite kako vam se sudi puno prekršaja.Plati Miško nekoga neovisnog stručnjaka neka pogleda sve vaše utakmice pa da vidimo koliko su vam bodova suci ukrali a koliko dali ! Hoćete na silu i kuknjavuh biti prvi.Pa prvi i jeste,tko vam brani da do kraja prvenstva to i ostanete ili bi trebalo da vas se odmah proglasi šampionima!

Avatar cluesblues
cluesblues
19:56 03.12.2016.

mozda podnosi ostavku jer je dinamo pokraden time sto mu nije mu sudjen cisti penal, pa miskovic osjeca moralnu obavezu :)

DU
Deleted user
20:24 03.12.2016.

Vozi Miško hehehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije