Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Burić:

'Svaka čast igračima zbog svega što su postigli ove sezone'

Hajduk - Split
Ivo Čagalj/PIXSELL
19.12.2015.
u 20:37

Trebala nam je ova pobjeda da zaokružimo jesen na pravi način, kazao je trener Hajduka.

Hajduk je pobjedom nad Istrom (2:0) na Aldo Drosini završio godinu. Trener bijelih Damir Burić bio je zadovoljan.

"Dobra utakmica, s puno šansi, mi smo zadovoljni sa ova tri boda, uspjeli smo, trebala nam je ova pobjeda da zaokružimo jesen na pravi način. Prišli smo joj maksimalno ozbiljno, nadoknadili sve izostanke. Gledatelji su vidjeli interesantnu utakmicu, s puno dinamike i šansi, dvije momčadi koje su se htjele nadigravati. Mi smo zadovoljni, a Istri želim puno sreće u nastavku prvenstvu", rekao je Burić za Slobodnu Dalmaciju te se osvrnuo na polusezonu.

"Bit će vremena za analize. Činjenica je da smo napravili jako puno dobrih stvari. Ovo je naša 32. službena utakmica, imali smo prije nje puno problema. Ali, sve u svemu momci su jakodobro odradili posao, nagrada pripada njima! I respekt za cijelu sezonu što su odradili. Nadam se na proljeće da ćemo imati zdravih igrača u što većem broju", zaključio je Burić.

>>Hajduk slavio u Puli: Milić zabio nakon akcije u Barcinom stilu

Komentara 5

TO
tomo300ac
14:19 20.12.2015.

A kaj ste vi to postigli? Za krepat od smijeha.

DU
Deleted user
21:50 19.12.2015.

Eto zadovoljni su svi. Doček na rivi . Bude kakav program?

PE
perfa57
10:24 20.12.2015.

Sve dok će vladati euforija osvojenim trećim mjestom Hajduk ne može računati na naslov prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije