Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IZBORNIKA I PREDSJEDNIKA

Dalić: Ne mogu i ne želim zamisliti Hrvatsku bez Ivana Perišića

KATAR 2022 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
20.09.2023.
u 14:55

"Ne mogu i ne želim zamisliti našu reprezentaciju bez Ivana, svi smo uz njega i jako se radujemo vidjeti ga opet u reprezentativnom okruženju. Želim mu uspješnu operaciju, potom kvalitetan oporavak i povratak na travnjak kako bi činio ono što najbolje zna - predvodio Hrvatsku do velikih pobjeda"

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić izrazili su maksimalnu podršku reprezentativcu Ivanu Perišiću nakon vijesti o ozljedi koljena.

"Ivan je jedan od najboljih igrača naše reprezentacije već desetak godina te jedan od lidera i ključnih igrača reprezentacije tijekom mog mandata, pa me ova vijest jako pogodila i rastužila. Sigurno da će nam njegov izostanak biti veliki hendikep u nastavku kvalifikacija, vidjeli smo i u ove dvije utakmice u rujnu u koliko je dobroj formi i koliko je važan za nas. No, duboko vjerujem da će Ivan biti s nama na Euru idućeg ljeta, kojeg moramo izboriti i zbog njega. Čuo sam se s njim i osjetio njegov optimizam i čvrstu volju da do Eura bude spreman, a poznavajući njegovu predanost i fizičke kapacitete, uvjeren sam da će odraditi vrhunski oporavak te do lipnja doći do željene forme. Ne mogu i ne želim zamisliti našu reprezentaciju bez Ivana, svi smo uz njega i jako se radujemo vidjeti ga opet u reprezentativnom okruženju. Želim mu uspješnu operaciju, potom kvalitetan oporavak i povratak na travnjak kako bi činio ono što najbolje zna - predvodio Hrvatsku do velikih pobjeda", izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

VIDEO: Ivan Perišić teško se ozlijedio! Sezona je za njega gotova?

Riječi podrške dokapetanu hrvatske reprezentacije uputio je i predsjednik Saveza Marijan Kustić:

"Sve nas je ražalostila ova vijest o Ivanovoj ozljedi koljena, prvenstveno zbog njega jer smo svi vidjeli protiv Latvije i Armenije u koliko je dobroj formi i s koliko žara, želje i motiva još uvijek nastupa za hrvatsku reprezentaciju. No, ohrabruje me njegov pozitivan i odlučan stav, a znamo svi koliko pažljivo i predano radi na svojoj fizičkoj pripremljenosti te nema sumnje da će maksimalno kvalitetno odraditi oporavak. Stoga duboko vjerujem da će potpuno zdrav i u pravoj formi dočekati Euro te da će u Njemačkoj biti jedan od igračkih i karakternih lidera naše ekipe, kao što je proteklih desetak godina. Ivan može računati na maksimalnu podršku Saveza tijekom svog oporavka, znam da je cijela reprezentacija uz njega i da jedva čekamo da opet bude s nama. Od sveg srca želim mu uspješnu operaciju te jednako uspješan oporavak."

VIDEO: Pavasović Visković: Ako Hajduk zaj*** protiv Agregata i Rijeke, priči je kraj sljedećih 7-8 godina

 

 

Komentara 7

KU
Kujttim
15:25 20.09.2023.

Nema tu puno filozofije. Sada će priliku imati netko drugi. Na Daliću je da proba naći rješenje bez Perišića. Brz oporavak Ivanu.

MA
marinerocro
15:42 20.09.2023.

Uz Modrića Perišić je jedan od najvećih nogometaša hrvatskog i svjetskog nogometa koji je u svakoj utkmici nesebično dao cijelog sebe s nadljudskim naporima. Uz veličinu nogometeša Perišić je velikan kao čovjek, domoljub.

PR
prajdali100
15:45 20.09.2023.

Jedan od najboljih koje smo ikada imali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije