Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONALDO DOBROČINITELJ

Čudesni oporavak dječaka iz Poljske uz Ronaldov hattrick

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
07.04.2014.
u 14:42

Liječnici su željeli doznati čime se David bavi i koji su mu hobiji te što najviše voli kako bi ga možda uspjeli probuditi iz kome

Cristiano Ronaldo ne prestaje oduševljavati svoje fanove diljem svijeta, posebice one najmlađe.

Nevjerojatna priča dogodila se ovog vikenda, a glavni akteri su upravo Realov napadač Cristiano Ronaldo i poljski tinejdžer David (14). David, mladi navijač iz Poljske i Ronaldov veliki fan imao je nesreću vozeći bicikl, a posljedica pada s bicikla bila je tromjesečna koma. Dječakovi roditelji pokušavali su spasiti svoje dijete te su ga odveli u kliniku koja je specijalizirana za tu vrstu oporavka kako bi testirali novu metodu liječenja koju su im predložili liječnici.

Liječnici su željeli doznati čime se David bavi i koji su mu hobiji te što najviše voli kako bi ga možda uspjeli probuditi iz kome. Budući da je poznato da je David veliki fan Cristiana Ronalda, predloženo je da David putem slušalica sluša komentare utakmica Real Madrida i Portugala. Nakon tri mjeseca terapije, dječak se probudio baš u trenutku kada je slušao kako Ronaldo postiže svoj treći pogodak za Portugal protiv Švedske u dodatnim kvalifikacijama za SP.

Priču je otkrio i objavio poljski magazin Fakt, a za dječaka i cijelu priču je čuo i slavni Portugalac. Kako se Ronaldo već prije dokazao kao dobročinitelj u sličnim pričama, ni ovoga puta nije zakazao. Pozvao je Davida i obitelj da na Santiago Bernabeuu pogledaju utakmicu protiv dortmundske Borussije. Nakon utakmice Ronaldo je ispunio dječakovu želju te su se njih dvoje i službeno upoznali i napravili nekoliko zajedničkih fotografija. Osim toga, Ronaldo je dječaku poklonio potpisani dres i autogram, a David je dobio priliku upoznati predsjednika Reala, Florentina Pereza.

Portugalac se u nekoliko navrata dokazao kao čovjek s velikim srcem kroz donacije velikih svota za liječenje bolesne djece diljem svijeta, a ovo je još jedna lijepa gesta u nizu, ni prva, a sigurno ni zadnja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije