Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'podcjenjivanja i omalovažavanja'

Cro Copu je prekipjelo: Nisam zaslužio da me nazivaju klošarom!

25.03.2015., Zagreb - Sparing trening Mirka Filipovica Cro Copa sa Stipom Miocicem u teretani koja se nalazi u kuci Mirka Filipovica. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
01.01.2017.
u 19:56

"Još za vrijeme priprema za Rizinov GP bio sam meta otrovnih i zlih jezika, podcjenjivanja, omalovažavanja"

Mirko Cro Cop Filipović poprilično je aktivan na Facebooku otkako je u subotu u Japanu osvojio Rizinov Grand Prix. Hrvatski borac ovoga se puta osvrnuo na tretman koji je imao u javnosti.

"Iako se ono što ću napisati odnosi na cijelu karijeru, osvrnut ću se samo na ovo posljednje poglavlje moje karijere. Još za vrijeme priprema za Rizinov GP bio sam meta otrovnih i zlih jezika, podcjenjivanja, omalovažavanja, naslova novinskih koji nemaju veze s onim što sam rekao i istinom. Ali, to nije bitno, bitno je da se piše i da je broj pregledanih članaka sto veći. Korektnost? Profesionalnost? Etika? Što je to?

Iako je tekst ok napisan, ali koristiti 'klošar' u naslovu? Klošar? Krv sam pišao tijekom ovih priprema, nikada jače i napornije pripreme nisam imao, ni teže. Večernji trening je masakr od 18 do 20.30 sati, a u 22 kod dr. Bućana da mi punktira koljeno, odnosno da mi zabije igletinu u koljeno, da mi izvuče nekoliko šprica tekućine kojom se koljeno napuni, jer mi je koljeno ozlijeđeno.

I sve sam progutao da nastupim i da dam sve od sebe. Navijanje sata u tri ujutro da bih stavio led da se smanji otok ne treba ni spominjati. I to sve u 43 godini. A niti sam gladan niti pohlepan kako neki misle, ali svako neka misli što hoće. A pisanje stvari koje ne odgovaraju istini, osporavajući moju profesionalnost, blago je rečeno nekorektno", napisao je Mirko.

Komentara 42

Avatar bosanac1951
bosanac1951
20:10 01.01.2017.

Cro Copu je prekipjelo: Nisam zaslužio da me nazivaju klošarom!....Mirko u pravu si..Ne obaziri se na dežurne pljuvače i "dušobrižnike"...Za mene si junak.Sretno ti bilo u slijedećim borbama.

BL
bluescreen
21:15 01.01.2017.

Mirkec Hrvati su uvijek bili uz tebe. Oni drugi ne. Samo ponosno.

CI
cika123
20:31 01.01.2017.

Ja ne kužim Mirko kako imaš volje i živaca opravdavat se nekome koliko i kako treniraš i čega se odričeš. Zlih jezika je uvijek bilo i bit će. Nego uživaj u onome što radiš, proslavi svoju pobjedu sa dragim ljudima, zaslužio si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije