Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIPE MIOČIĆ:
Povratak na članak

'Cro Cop mi je i dalje idol, kako taj žestoko trenira!'

Čak i da budem prvak UFC-a, ni tada ne bih napustio posao vatrogasca jer u tome uživam, kaže Miočić

Komentari 5

DI
diskasting
11:55 06.08.2014.

To to stipe samo ti dođi u svoju domovinu kad god hočeš ak dofuraš ufc ovdje to će biti spektakl joj kako bi to dobro bilo mislim da bi si kupio kartu valjda 1g unaprijed još da bude neki od ufc show a ne fight night al nema veze bilo šta za početak i bilo bi dobro neke naše mlade nade bilo ih je u onoj mma ligi di je ta liga nestala bilo je super ljudi puno čak je bilo i dobrih boraca neznam zašto je to propalo čak su pričali i o nekakvoj europskoj mma ligi i to je zapčelo i onda stalo wtf!? pozrdav stipi ne vjerujem da možeš razbiti CAINA ali sve druge možeš sretno!

VL
UJ
ujo123
14:13 06.08.2014.

Čudim se i ja tebi!!! Odi papat kokice m......

VL
Avatar Django
Django
10:14 06.08.2014.

Za dečke koji se bave ovakvim "sportom" postoji od davnina u Zagrebu jedan naziv - štemeri! To su oni tipovi koji su po dvorištima dizali utege napravljene od limenih kanti napunjenih betonom kako bi bili nabildani. To su tipovi koji su "prodavali cigle" po ulicama sa malo prolaznika, tipovi koji su terorizirali slabije od sebe čisto iz "sportskih" pobuda. Kako bi sami sebi dokazali da nešto vrijede. Nemam baš nikakvog afiniteta za ovakve "sportove" i iskreno se čudim onima koji to prate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.