Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJTEŽI PORAZ
Povratak na članak

Cro Cop: Gonzagi želim vratiti za onaj nokaut!

- U toj borbi sam podcijenio moć laktova s kojima me ošamutio u parteru i potom nokautirao kao vreću - prisjeća se Mirko.

Komentari 6

LA
lakočemo
13:34 24.01.2015.

vi ljudi pričajte što hočete ali ja mislim da u njemu ima još vatre.naprijed Mirko svu sreću

VL
A4
alfa 4c
13:26 24.01.2015.

Mirko.Ako nista drugo,pobjedi barem Gonzagu i ja cu lijepo spavati...I biti ces moj besmrtni heroj.Usudio bi se reci najveci borac svih vremena!Ustvari,sam potpis za ovu organizaciju,u ovoj dobi govori sve o tebi!Pa tko na svijetu još to može?! Hvala u ime svih Hrvata!Volimo te!

VL
SA
sasavt
15:48 24.01.2015.

sam pazi da opet nedobis po piksi !

VL
JP
jelica.pranjic.5
14:29 24.01.2015.

pozdrav , čovjek s pravim namještenim utakmicama imate dole link pa se uvjerite sami , Nekidan sam kupila jednu kod njega koja mi je donijela zaradu od 18000kn, samohrana sam majka i bila u dugovima on mi je pomogao jakoo puno na tome cu mu biti vjecno zahvalna. Pripremio je za sutra utakmicu koju i ja pratim ako nekog zanima od srca ga preporučujem. Evo njegov profil: https://www.facebook.com/domagoj.stjepanovic.76?fref=ts

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.