Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE
Povratak na članak

Cro Cop: Glupost, pa koliki bi kovčeg trebao biti da u njega stanu dva milijuna dolara?

"Ili je baš vidovit ili sam mu se ja 'ispovijedao' pa on to zna. Sad je nejasno je li to bila neka zafrkancija ili je bio napušen"

Komentari 4

ĆA
ćaćaća
15:21 16.01.2017.

od kad je postao sdp.ovac mirku se nude svi hr mediji..prije toga su ga nazivali grubijanom koji se bavi sportom koji nije sport.. da je to odvratno brutalno itd itd..

VL
SE
sestrićna
15:48 16.01.2017.

bio sam mirkov veliki obožavatelj prije negoli je taj sport postao popularan u hrvatskoj.. neprospavane noći i narudžbe video kazeta iz amerike su davna prošlost..nakon njegovog ulaska u politiku i izmotavanja po medijima sam prestao pratiti njegove borbe..

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
16:15 16.01.2017.

sdp-ovac je sve lijepo rekao, ali ipak u konačnici nije objasnio koliko je zaradio od ovog revijalnog turnira i je li državi platio porez na tu novčanu nagradu koju je primio ili ne! na račun ili na ruke za sve nas porezne obveznike koji uredno plaćamo porez državi, totalno ne bitno

VL
BI
billynik
12:44 17.01.2017.

Crocop je u pravu, morao bi to biti veliki kovčeg, jedino kod našeg pravosuđa i 5 miliona eura stane u kovertu, žutu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.