Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon otkazivanja borbe
Povratak na članak

Cro Cop bijesan: Wanderleiju treba nekoliko kutija Hrabrina

Mirko je otkrio da je i sam imao prilično nezgodnu ozljedu ovih dana (zapravo se radi o obnovljenoj staroj ozljedi), no unatoč nemogućnosti da trenira punim intenzitetom odlučio je stisnuti zube i odraditi dvoboj na RIZIN-u

Komentari 5

DU
Deleted user
19:40 02.12.2016.

Mirko, fakat si faca ali kaj ti ovo treba. Ok, ti ne cjenis svoje zdravlje i da bi dokazao (ne znam kome) da si hrabar unistavas svoje zdravlje. Meni se cini stvarno najnormalnije da covjek koji pod ozljedom otkaže borbu jer ništa nije vrednije od zdravlja, a izaći u ring sa ozljedom, pogotvo protiv protivnika kao sto je Mirko je glupo. Ako ne može trenirati punim intezitetom i dati svoj maksimum što da radi u ringu? Da pogine? Mirko, keep calm and rule on!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.