Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga u Lensu

Cristiano Ronaldo tješio žalosnog i uplakanog Modrića

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
26.06.2016.
u 08:26

Na nakon posljednjeg sučevog zvižduka Luku su provalile emocije i nije mogao zadržati suze

Luka Modrić teško je primio poraz od Portugala (0:1) kojim je Hrvatska u osmini finala ispala s Eura. Još je jednom Luka igrao dobro, povezivao redove vatreniha i potrošio mnogo snage. 

Pogodak Portugala u 117. bio je stresan za sve navijače, ali i igrače. Na nakon posljednjeg sučevog zvižduka Luku su provalile emocije i nije mogao zadržati suze.

Nekoliko minuta Modrić je plakao na sredini terena. Njegove suze ubrzo su obišle su svijet. Luka je dobio na tisuće poruka, a pokušao ga utješiti i suigrač iz madridskog Reala Cristiano Ronaldo.

>>Modrićeve suze izazvale brojne reakcije u svijetu

Komentara 22

Avatar kakon
kakon
09:09 26.06.2016.

Vatreni, ponos Hrvatske! Srce me boli što ste ispali tako nezaslužno, ali to je Nogomet. Nije u pitanju tko je bolji nego rezultati, koji ovise o faktorima na koje ne utječe kvaliteta već samo sreća momenta... No Vi ste ipak LEGENDEEE

SA
samograd
09:41 26.06.2016.

volim vatrene i kad dobiju ili izgube .ne treba plakati nad prolivenim mlijekom, idemo na svijetsko u rusiju !!!

DU
Deleted user
09:51 26.06.2016.

Moglo se iz svemira vidjeti da Portugal igra taktički. Imaju loptu u sredini i punih 70min uopće ne traže Ronalda. Kad su ukopali Hrvatski napad sa sporim Mandžom koji ne zna driblati, uveli su još jednog napadača. Umjesto da uvodi Hrvatska dva napadača Čačić pojačava pozadinu, iako se vidjelo da je Hrvatska oslabila u napadu a ne nazad. Pjaca je dribler, i Mateo isto tatko, njih je trebao staviti već u drugo poluvremenu kao promjena.Kako nije vidio da Portugal uopće ne ide naprijed. Čak nisu čekali ni šansu za kontru... Samo su čekali da Hrvati nemaju više radost kod igre. I onda hladni završetak. U zadnjih 5 minuta traži se Ronaldo. Nevjerovatno ali majstorski napravljeno od portugalskog trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije