Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP DUBAI
Povratak na članak

Ćorić sretno i spretno prošao u četvrtfinale, sad je na redu Murray!

Marcos Baghdatis posustao je pred ciljem, ali za ozljedu je itekako kriva Ćorićeva upornost. Bilo je 6:4, 4:6, 6:6 (4:4) i naš tenisač ide dalje

Komentari 5

Avatar Abcda
Abcda
16:32 25.02.2015.

Novinaru nije bas drago sto je Baghdatis izgubio .... E moj narode. Bravo Coric , bravo Hercegovino , idemo dalje !! ( dobit cemo max minusa , ali nije vazno )

VL
FR
Freedooom
16:27 25.02.2015.

Dijecak ima ono nesto! Zilav i uporan i vjeruje u sebe. Na ovakve ljude mi se koza jezi i duboko postovanje.

VL
MI
migaaa
19:04 25.02.2015.

Dostojan naslednik Djokovica.I sam Djokovic je izjavio da u Borni prepoznaje sebe kada je bio u njegovim godinama.Bravo Borna samo napred!

VL
PE
peugeot
00:17 26.02.2015.

Pssst ! Ne hvalite ga ! Ne vjerujem da ce proci Murraya... Volio bih ga vidjeti u dvoboju sa velikim francuskim talentom Richardom Gasquetom koji je kad je bio mnogo mladji kovan u zvijezde.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.