Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Dinama iz Tbilisija
Povratak na članak

Cicin plan: Evo kome će se podrediti igra Dinama, iznenadio i s novim napadačem

Sučelit će Cico Gruzijcima postavu u 3-4-1-2 sustavu, taj će sustav igre forsirati tijekom sezone

Komentari 20

MA
@Marsijanac
16:16 24.07.2016.

Pa Coric je sad najbolji igrac Dinama i naravno da njemu treba podrediti igru.Na zalost Dinamu i cijelom hrvatskom nogometu nedostaje klasicni centarfor. Jos od vremena Sukera nemamo niti jednoga.

VL
PP
pp
16:10 24.07.2016.

Dinamo je zapravo rasadište igrača za hrvatsku reprezentaciju. Služi stvaranju igrača i njihovoj dobroj prodaji u velike europske klubove (za razliku od Hajduka). Prema tome Mamić je spasitelj hrvatske reprezentacije, ali Dinamo od toga nema nešto naročito. Osim što je najbolje organiziran i financiran klub u širem okruženju. Mislim da od Poljske do Grčke i Ukrajine nema profesionalnijeg kluba ali - kluba koji nema rezultate. Dominacija u HNL-u nije baš neki naročiti uspjeh...

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:10 24.07.2016.

Igrao je Niko i još desetorica.... pa je tako određen kremšniti ostao Luka Modrić.... jer po mišljenju tate, njegov Niko je bolji.... I vidimo gdje je tko i kako završio.

VL
LJ
LJU39
21:03 24.07.2016.

pa od dimama se nemoze ocekivat da bude atletico kao ni od zagreba da bude kao madrid...dobri su oba al ipak razlike postoje..uzivajte ljudi...

VL
CR
crocro
15:53 24.07.2016.

Najveća tragedija po navijače Dinama je ta što Dinamo nikada neće napraviti korak naprijed i učvrstiti svoju poziciju u stalnom sudjelovanju u igri lige prvaka gdje bi se znatno udaljio od proljetnih termina. A zašto to nikada neće ostvariti, odnosno zašto će zauvijek biti dominator u HNL-u i sudionik prvih kola lige prvaka i prvih kola europske lige i kasnije ispadanjima i nesudjelovanjima u proljetnom nastavku takmičenja? Zato što to nije u planu Dinamu. Dinamo je "trgovački bazen" iz kojega se "kukicom" izvlače kapitalci koji postižu dobru tržišnu cijenu i odlaze iz bazena u kojemu uvijek ostaju sitnije ribe, koje "preživljavaju" zahvaljujući "kapitalcima". Naravno, Dinamo nije u poziciji biti jedan Atletico ili sl, jer je naspram njima Dinamo siromašan klub. Zašto Dinamu nije interes biti "trgovački klub" koji dovodi "kapitalce", zašto mu nije u interesu biti europska nogometna institucija vrijedna poštovanja? Zato što nema vlasnika koji bi bio zainteresiran uložiti u Dinamo i da Dinamo digne na razinu kluba koji je stalni sudionik lige prvaka ali dalje od proljeća a ne niti do proljeća. Zato, koliko god voljeli Dinamo, samo se možemo veseliti svakom dobrom rezultatu, ali ipak daljeg dosega nema. Znamo točno do koje razine Dinamo može i tu sva nadalja prestaju. Za vrhunske igrače novaca nema a i takva mogućnost je u ovakvim okolnostima neprovediva. Dinamo nema niti stadion, zapravo ima, ali je ispod ranga bugarskih i rumunjskih. U ovo ruglo ulupano je toliko novca da bi se mogao napraviti stadion ljepši od "Allianz arene", a još treba ulupati toliko da bi opet bilo staro, istrošeno ruglo. Ja ne znam kuda gledaju zagrepčani, kuda gledamo svi mi da nam se to događa pred očima. Utrošen novac a opet staro ruglo i još bi htjeli upupati u natkrivanje rugla pa bi to bilo natkriveno ruglo. Umjesto da ga sravne sa zemlje i konačno naprave pravi moderan stadion s nacionalnim elementima. A ne da malo popravljaju, šminkaju, natkrivaju, pa onda malo ideje o nekom novom zamjenskom kod hipodroma, pa svuda ulupati novac i opet ne imati ništa prepoznatljivo i nacionalno. To je sramota. Prema tome, ja znam koliki je doseg Dinama i dokle može dogurati u Europi a to je jesen bez proljeća ili proljeće dok cvatu visibabe i jaglaci a ruže dočekati ne može. Možemo se okretati na glavu tvrdeći drugačije ali strategija Dinama je samo i jedino preživljavanje prodajom kapitalaca i kupovina "tobožnjih adekvatnih zamjena" kako bi se smirili duhovi, a to zapravu nisu niti "Z" od zamjena. To su igrači koji mahom moraju stasati u Dinamo i odrasti pa tako dijamanti prodajom odlaze na daljnju obradu u malo veće tvornice. To je stvarnost koja se do sada nije promijenila a niti neće. Kada netko odluči da Dinamo mora postati klub ranga Atletica" onda će se i strategija i sve saltlo mortale promijeniti. Do tada se veselite svakoj pobjedi Dinama.

VL
LJ
LJU39
21:06 24.07.2016.

ako zelimo vise trebamo i dat vise..ne ocekivat od dinama a dodje bajern i 5 000 gledatelja..pa dosta je pametovanja.

VL
LB
lucija-bozic
07:30 25.07.2016.

Cico gospodin! 😄

VL
Avatar tripadvisor85
tripadvisor85
16:28 24.07.2016.

Protiv Tbilsia oba daju 3plus ko kuća🙌

VL
JU
jureknez26
22:01 24.07.2016.

cico ti si stvarno poludio sto gazda kaze ti radis jer corica treba prodati

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
14:39 24.07.2016.

ha ha ha... nakon što protiv vardara nije uopće ušao u igru, nakon što mu je cico rekao da je premlad, nakon šta je čorić bijesan prošao pored novinara, nakon šta je nakon toga tata ušao cici u svlačionu... cico donosi odluku da će se sve podrediti čoriću... ha ha ha... pametnom dosta!

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
15:05 24.07.2016.

Cicin plan: Igra Dinama će se podrediti i odrediti u zavisnosti od uputa duše, srca i gazde kluba gospona Zdravka a iznenađenje s novim napadačem je moguče ukoliko gazda odluči iznenaditi i navijače na sjeveru sa burekom nagraditi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.