Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARDNI TALIJAN
Povratak na članak

Collina: Treba uvesti kamere

Pierluigi Collina, kojeg su svojednobno mnogi smatrali najboljim nogometnim sucem svijeta, danas delegira suce na utakmicama u talijanskom prvenstvu.

Komentari 2

FB
Fabio_Biancocelesti
15:12 31.12.2009.

Poštovanje Collina ali kamere nebi uvodio, nogomet bi izgubio svoju draž da se pregledavaju kamere pa se odlučuje o penalima ili bilo čemu,izgubio bi nogomet draž svoju,bolje bez kamera svaka ekipa će nekada biti oštešena ali nekada i neće i zato 1:1 i BEZ KAMERA!!!

VL
MI
milton
15:42 29.12.2009.

Kolega nema pravo. Suci su samo ljudi, i treba da ostane tako. Kakve kamere, onda mogu suditi i roboti, ili možda još gore moja stara punica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.